Μπερίσο : «Αισθάνομαι πολύ καλά, βρίσκομαι κάτω από τις οδηγίες των γιατρών»

Μπερίσο : «Αισθάνομαι πολύ καλά, βρίσκομαι κάτω από τις οδηγίες των γιατρών»

Με θάρρος και δύναμη ο Εντουάρδο Μπερίσο είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον καρκίνο, με τον ίδιο να τονίζει ότι αισθάνεται πολύ καλά και θα ακολουθήσει τις οδηγίες των γιατρών

Η είδηση ότι ο Εντουάρδο Μπερίσο πάσχει από καρκίνο σόκαρε άπαντες και σύσσωμος ο κόσμος έσπευσε να του συμπαρασταθεί. Ο ίδιος στη Συνέντευξη Τύπου του παιχνιδιού της Σεβίλλης με τη Βιγιαρεάλ, μίλησε για πρώτη φορά για την περιπέτεια που περνάει.

Ο ίδιος είναι δυνατός και έτοιμος ψυχολογικά να αντιμετωπίσει τον καρκίνο, με τον ίδιο να δηλώνει πως αισθάνεται πολύ καλά και θα ακολουθήσει ότι του πουν οι γιατροί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπερίσο:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα συμπαράστασης. Αυτά από το Μπαλαΐδος, από κόσμο που γνωρίζω, που δεν γνωρίζω, από τη Σεβίλλη, τον πρόεδρο και τους ποδοσφαιριστές. Αισθάνομαι πολύ καλά. Καταλαβαίνω ότι θα πρέπει να το προσέξω. Ποτέ δεν σκέφτομαι τον εαυτό μου και πολύ λιγότερο αυτή την κατάσταση. Βρίσκομαι κάτω από τις οδηγίες των γιατρών για να κάνω αυτό που πρέπει να κάνω. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου και το λιγότερο να είμαι ένα θύμα σε μια τέτοια κατάσταση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ