Αγουέρο : Αγώνα δρόμου για να προλάβει την πρεμιέρα του Μουντιάλ

Αγουέρο : Αγώνα δρόμου για να προλάβει την πρεμιέρα του Μουντιάλ

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς της πρεμιέρας του Μουντιάλ της Ρωσίας με αντίπαλο την Ισλανδία στις 16 Ιουνίου.

Ο Σέρχιο Αγουέρο θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου άμεσα, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στον μηνίσκο. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι είχε παραπονεθεί στο ιατρικό επιτελείο των Πολιτών για τους πόνους που αισθανόταν στο γόνατο. Έτσι, θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα του τραυματισμού του.

Μέχρι πρότινος, τα αγγλικά μέσα υποστήριζαν ότι ο Αργεντινός φορ θα προλάβει να είναι 100% έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ωστόσο νέα δημοσιεύματα το διαψεύδουν αυτό. Συγκεκριμένα, ο γιατρός της Εθνικής Αργεντινής, Χόμερ Ντ’ Αγκοστίνο παραδέχτηκε ότι η κατάστασή του εμπνέει ανησυχία.

«Είναι ανησυχητικό όταν ένας παίκτης υποβάλλεται σε αρθροσκόπηση δύο μήνες πριν το Μουντιάλ. Η διαδικασία αποκατάστασης απαιτεί τουλάχιστον πέντε εβδομάδες. Ειδικά όταν κάποιος έχει και παλαιότερους τραυματισμούς, η αποκατάσταση δεν είναι τόσο γρήγορη. Ποτέ δεν πρόκειται να είναι έτοιμος σε λιγότερο από τρεις ή τέσσερις εβδομάδες. Μπορεί μεν να προσπαθήσει, αλλά δεν θα φτάσει στο 100%.», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ