Το Κατάρ αποφάσισε να επιτρέψει την μπύρα στο Μουντιάλ υπό όρους

Το Κατάρ αποφάσισε να επιτρέψει την μπύρα στο Μουντιάλ υπό όρους

Το μουντιάλ του Κατάρ πλησιάζει και όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι που θα το παρακολουθήσουν από κοντά πρέπει να συμβιβαστούν με τους αυστηρούς νόμους της χώρας

Το μουντιάλ του Κατάρ πλησιάζει και  ο ποδοσφαιρικός και όχι μόνο πλανήτης το περιμένει πως και πως ενώ υπάρχουν και πολλοί αστέρες που το καταδικάζουν λόγω του αυταρχισμού που υπάρχει στην χώρα διεξαγωγής των κακών συνθηκών εργασίας κατά τις εργασίες πραγματοποίησης του παγκοσμίου κυπέλλου αλλά και των πολύ αυστηρών κανόνων.

Ωστόσο, οι αρμόδιες αρχές αποφάσισαν να κάνουν μια μικρή αλλαγή στους κανονισμούς που αφορούν στην μπύρα καθώς όπως μεταφέρει το «Reuters», θα επιτρέπεται το αγαπημένο ποτό των φιλάθλων στη χώρα υπό όρους.

Διαβάστε επίσης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Μαρσέλο: «Αν είναι να πεθάνω τώρα, ας πεθάνω…»

Συγκεκριμένα οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να δροσιστούν με μπύρα τρεις ώρες πριν την έναρξη κάθε αγώνα και μια ώρα μετά τη λήξη του, ενώ θα απαγορεύεται να πραγματοποιήσουν κατανάλωση μπύρας κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού.

Έτσι στο Κατάρ προέβησαν σε αυτή την ενέργεια ώστε να μείνουν ικανοποιημένοι έστω κατά αυτόν τον τρόπο όσοι προέρχονται από χώρες χωρίς ανάλογους περιορισμούς στο αλκοόλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ