Ο Εν Νεσίρι πήδηξε στον… Θεό, ξεπέρασε Λιβάι Γκαρσία και σχεδόν «άγγιξε» Ρονάλντο (vids)

Ο Εν Νεσίρι πήδηξε στον… Θεό, ξεπέρασε Λιβάι Γκαρσία και σχεδόν «άγγιξε» Ρονάλντο (vids)

Ο Εν Νεσίρι «απογειώθηκε» στα 2,78μ, και με μια κεφαλιά αλά... Άγγελος Χαριστέας χάρισε στο Μαρόκο το πολυπόθητο εισιτήριο για τους «4» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ξεπερνώντας σε άλμα την μυθική κεφαλιά του Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ κόντρα Παναιτωλικό και φτάνοντας σχεδόν τον «τρίμετρο» Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το Μαρόκο έγινε η πρώτη αφρικανική ομάδα που θα δώσει το «παρών» σε ημιτελικά Μουντιάλ χάρη στον Εν Νεσίρι, ο οποίος «πέταξε» στα ουράνια και με μια ασύλληπτη κεφαλιά αλά… Άγγελος Χαριστέας χάρισε στα «λιοντάρια του Άτλαντα» την νίκη με 1-0 απέναντι στους Πορτογάλους και την μυθική πρόκριση στις κορυφαίες 4 ομάδες του πλανήτη.

Το άλμα που έκανε ο στράικερ της Σεβίλλης «έσπασε» τα κόντερ καθώς έφτασε στα 2,78 μετρά.

Διαβάστε επίσης: Το τεράστιο άγχος των Άγγλων προτού ο Κέιν αστοχήσει στο πέναλτι! (vid)

Έτσι ο  «Pirata» ξεπέρασε το ανεπαναλήτο άλμα (2,56 μέτρα) που είχε κάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο γκολ που είχε πετύχει με την φανέλα της Γιουβέντους στον αγώνα με την Σαμπντόρια το 2019 αλλά και τον Λιβάι Γκαρσία που είχε «πετάξει» πέρυσι στο Αγρίνιο στα 2,7 μέτρα και είχε πετύχει ένα απίθανο γκολ για την ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό.

Παράλληλα ο Μαροκινός στράικερ σχεδόν «άγγιξε» και την αδιανόητη κεφαλιά  που είχε πετύχει ο CR7 σε ένα ματς της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θεωρείται η υψηλότερη «πτήση» που έχει γίνει από ποδοσφαιριστή καθώς τότε ο Ρονάλντο είχε «εκτοξευθεί» στα 3 μέτρα.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ