Ο Νορντίν Άμραμπατ πρότεινε τον αδερφό του στην… Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Νορντίν Άμραμπατ πρότεινε τον αδερφό του στην… Παρί Σεν Ζερμέν

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Νορντίν Άμραμπατ, είναι τρελαμένος με τις εμφανίσεις του αδερφού του με την εθνική του Μαρόκου στο Μουντιάλ και ανέφερε πως θα ταίριαζε «γάντι» στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Το Μαρόκο ζει μαγικές στιγμές, με την εθνική ομάδα της χώρας να βρίσκεται στους «4» του Μουντιάλ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία για μία θέση στον μεγάλο τελικό. Ένας από τους κορυφαίους της ομάδας είναι και ο Σοφιάν Άμραμπατ, αδερφός του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Νορντίν Άμραμπατ.

Ο δεύτερος μάλιστα, βρέθηκε στο Κατάρ για να δει τον προημιτελικό με την Πορτογαλία και πανηγύρισε την πρόκριση μαζί με τους συμπατριώτες του.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Έχει κερδίσει παίκτες…







Ο μεσοεπιθετικός της «Ένωσης» μιλώντας στην Equipe, δεν δίστασε να… προτείνει τον αδερφό του στην Παρί Σεν Ζερμέν!

«Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι μία μεγάλη σκηνή, όπως το Champions League, ίσως και ακόμα μεγαλύτερη και ο Σοφιάν είναι στο προσκήνιο. Θα μπορούσε να ταιριάξει πάρα πολύ στην Παρί Σεν Ζερμέν, φανταστείτε μία μεσαία γραμμή με αυτόν και τον Βεράτι. Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, αν διαβάζεις αυτά τα λόγια, πρέπει να τον αποκτήσεις».

Ο 26χρονος χαφ έχει συμβόλαιο με τους «βιόλα» μέχρι το 2024, με τον ιταλικό σύλλογο να αξιώνει περί τα 40 εκατομμύρια ευρώ για να τον αφήσει να φύγει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ