Το έκανε στο Copa America, το έκανε και στο Μουντιάλ: Ο Ντε Πολ είχε προβλέψει τον θρίαμβο της Αργεντινής στο Κατάρ (pics)

Το έκανε στο Copa America, το έκανε και στο Μουντιάλ: Ο Ντε Πολ είχε προβλέψει τον θρίαμβο της Αργεντινής στο Κατάρ (pics)

Μια ιστορία και μια προφητεία του Ροντρίγκο Ντε Πολ ο οποίος είχε προβλέψει τη βραδιά της 18ης του Δεκεμβρίου...

Πρωταθλήτρια κόσμου είναι από το βράδυ της Κυριακής η Αργεντινή, για τρίτη φορά στην ιστορία της.

Σε έναν τελικό που θα μείνει χαραγμένος στην ιστορία του αθλήματος, η «Αλμπισελέστε» κατάφερε να λυγίσει τη Γαλλία στη διαδικασία των πέναλτι, με τον Λιονέλ Μέσι να σηκώνει επιτέλους τον μοναδικό τίτλο που του έλειπε και να γράφει τον δικό του μύθο.

Διαβάστε επίσης: Το «butterfly effect» του Εμιλιάνο Μαρτίνες που άλλαξε την ιστορία του ποδοσφαίρου (pics, vids)

Ένας από τους «πυλώνες» της ομάδας του Λιονέλ Σκαλόνι σε αυτή τη «μυθική» πορεία, ήταν φυσικά ο Ροντρίγκο Ντε Πολ. Ο μέσος της Ατλέτικο Μαδρίτης είχε καταλυτικό ρόλο σε αυτό το ιστορικό «ταξίδι» της Αργεντινής και συνέβαλε τα μέγιστα στο να φτάσει η «Αλμπισελέστε» στην κορυφή του πλανήτη για τρίτη φορά στην ιστορία της.

Ο χαφ των «ροχιμπλάνκος» ωστόσο φαίνεται πως γνώριζε εδώ και καιρό για την κατάληξη αυτήν… Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ήταν το καλοκαίρι του 2021, λίγο πριν από την έναρξη του Μουντιάλ, σε ένα από τα κλασικά μπάρμπεκιου που κάνει η αποστολή της εθνικής ομάδας της Αργεντινής. Τότε ο Ροντρίγκο Ντε Πολ είχε… φωνάξει μπροστά σε όλους, πάνω στον ενθουσιασμό του, ότι η Αργεντινή θα κατακτήσει το Copa America. Ο μέσος της Ατλέτικο αποδείχθηκε εν τέλει σωστός, καθώς έναν μήνα αργότερα η Αργεντινή σήκωσε την κούπα μέσα στο Μαρακανά.

Κι όμως, ο Ντε Πολ δεν έμεινε εκεί. Έδωσε συνέχεια στα… προγνωστικά του και μάλιστα το έκανε με μια «ρισκαδόρικη» πρόβλεψη. Τον Σεπτέμβρη του 2022, ο 28χρονος έγραψε σε ένα χαρτάκι ότι η Αργεντινή θα κατακτήσει το Μουντιάλ του Κατάρ, αφήνοντας το στο δωμάτιο του Λιονέλ Μέσι!

Μάλιστα, στο χαρτάκι υπάρχει και η ημερομηνία εκείνης της «θρυλικής» ημέρας. 18/9/2022, η ημέρα που ο Ντε Πολ έκανε την πρόβλεψη της χρονιάς η οποία βγήκε εν τέλει αληθινή!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ