Γκουαρντιόλα: «Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο Μέσι είναι ο καλύτερος όλων των εποχών»

Γκουαρντιόλα: «Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο Μέσι είναι ο καλύτερος όλων των εποχών»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι, αναφέροντας πως είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών.

Ο Λιονέλ Μέσι είναι εδώ και λίγες μέρες παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή, και όλος ο πλανήτης αποθεώνει τον «πούλγκα» για τα κατορθώματά του με την Αλμπισελέστε.

Ένας από τους πολλούς ήταν και ο Πεπ Γκουαρντιόλα, που αρχικά αναφέρθηκε στον παίκτη του στη Μάντσεστερ Σίτι, Χουλιάν Άλβαρες, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο Μέσι είναι καλύτερος όλων των εποχών.

Οι δηλώσεις του Πεπ Γκουαρντιόλα:

Για τον Άλβαρες: «Είμαστε απίστευτα χαρούμενοι για τον Άλβαρες. Άξιζε το Μουντιάλ η Αργεντινή. Ο Χουλιάν έπαιξε καλά και η συνεισφορά του ήταν τρομερή. Έχουμε έναν παγκόσμιο πρωταθλητή στην ομάδα μας. Θα έχει μια εβδομάδα με 10 μέρες ρεπό. Ήταν πολλά τα παιχνίδια και πολλή η ένταση. Θα κάνει ένα διάλειμμα, ίσως πριν από το νέο έτος».

Για τον Μέσι: «Όλοι έχουν τη δική τους άποψη, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Για μένα είναι ο καλύτερος, δύσκολο να πιστέψω ότι ένας παίκτης μπορεί να ανταγωνιστεί αυτό που έχει κάνει. Κι αν δεν είχε κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, η γνώμη μου δεν θα άλλαζε. Είναι φυσιολογικό οι άνθρωποι να εξαρτώνται από το αν κερδίζεις ή όχι για να σε αξιολογούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ