Σόλσκιερ – «Αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ μακριά από τις κορυφαίες ομάδες»

Σόλσκιερ – «Αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ μακριά από τις κορυφαίες ομάδες»

Την παραδοχή ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέχει πολύ από τον καλό της εαυτό εξέφρασε με δηλώσεις του ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Άλλη μια απογοητευτική εμφάνιση για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία γνώρισε την ήττα από την «συμπολίτισσα» Σίτι με 2-0 στο «Ολ Τράφορντ». Με την λήξη της αναμέτρησης μάλιστα, οι οπαδοί των «Κόκκινων Διαβόλων» αποδοκίμασαν έντονα την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος σε δηλώσεις του μετά το ματς παραδέχτηκε ότι οι «μπέμπηδες» δεν ανήκουν στην παρούσα φάση στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Νορβηγός τεχνικός τόνισε πάντως πως για όσο καιρό θα βρίσκεται στον σύλλογο θα δίνει τον καλύτερό του εαυτό για να επαναφέρει τη Γιουνάιτεντ εκεί που της αξίζει.

«Αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ μακριά από τις κορυφαίες ομάδες. Οι απαιτήσεις προς εμένα και τους παίκτες θα είναι υψηλές και πρέπει να επιστρέψουμε σε αυτό που αρχίσαμε να χτίζουμε. Έχουμε την ομάδα και τους παίκτες για να το κάνουμε», ανέφερε αρχικά ο 48χρονος για να προσθέσει στη συνέχεια σχετικά με το μέλλον του στους «Κόκκινους Διάβολους»:

«Δεν θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου. Έχω καλή επικοινωνία με τον σύλλογο και υπάρχει ειλικρίνεια. Δουλεύω για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θέλω το καλύτερο της ομάδας. Για όσο θα βρίσκομαι εδώ θέλω να βελτιώνω συνεχώς την ομάδα».

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ