To10.gr: Εδώ τα διάβασες όλα!

To10.gr: Εδώ τα διάβασες όλα!

To10.gr αποκάλυψε και τις πέντε μεταγραφές που έχει κάνει φέτος ο Ολυμπιακός – Τα stories των Τικίνιο, Κούντε, Βατσλίκ, Αγκιμπού Καμαρά και Αλγκασίμ Μπα.

Τικίνιο, Κούντε, Βατσλίκ, Αγκιμπού Καμαρά και Αλγκασίμ Μπα. Οι πέντε μεταγραφές που έχει πραγματοποιήσει φέτος ο Ολυμπιακός έχουν ένα κοινό: Τις αποκάλυψε to10.gr! Πρώτος ανακοινώθηκε από τους Ερυθρόλευκους ο Τικίνιο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, που έκανε σπουδαία καριέρα στην Πόρτο και είχε συνυπάρξει με τον Μαρτίνς στην Γκιμαράες, μετακόμισε στο μεγάλο λιμάνι για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης των πρωταθλητών.

To10.gr ήταν το πρώτο Μέσο που αποκάλυψε ότι ο Λατινοαμερικάνος στράικερ βρίσκεται στη λίστα του Πορτογάλου προπονητή των Πειραιωτών. «Αποκάλυψη: Ευκαιρία Τικίνιο για τον Ολυμπιακό», ήταν χαρακτηριστικά ο τίτλος του κειμένου που δημοσιεύθηκε στις 12/5.

Στις 27/5 to10.gr σας αποκάλυψε ότι οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα και ο Τικίνιο Σοάρες αναμένεται στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Ερυθρόλευκους. Τρεις ημέρες αργότερα ο Βραζιλιάνος επιθετικός ήρθε τελικά στην Αθήνα και την επόμενη ημέρα να ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Ολυμπιακό.

Ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που ανακοινώθηκε από τους Ερυθρόλευκους ήταν ο Κούντε. Ένα όνομα που επίσης διαβάσατε πρώτα στο 10.gr. «Αποκάλυψη: Πρόταση-έκπληξη για Κουντέ στον Ολυμπιακό», ήταν ο τίτλος στο ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε στις 19 Ιουνίου.

Λίγες ώρες αργότερα ενημερωθήκατε ότι οι Ερυθρόλευκοι τα βρήκαν με τον Αφρικανό και απομένει το «ναι» της Μάιντς. Την επόμενη ημέρα ολοκληρώθηκε το deal ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές και τα ξημερώματα της 23ης Ιουνίου ο Κούντε ήρθε στην Ελλάδα. Το βράδυ της ίδιας μέρας οι πρωταθλητές ανακοίνωσαν την προσθήκη του Καμερουνέζου.

Ο τρίτος, κατά σειρά, που ανακοινώθηκε ήταν ο Τόμας Βατσλίκ. Στις 18 Ιουνίου to10.gr σας είχε αποκαλύψει ότι ο Τσέχος τερματοφύλακας βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς. Εξι μέρες αργότερα, to10.gr σας αποκάλυψε ότι οι Πειραιώτες τα βρήκαν με τον 32χρονο πορτιέρο και στις 9 Ιουλίου ότι έρχεται στην Ελλάδα. Σήμερα, η ομάδα του μεγάλου λιμανιού γνωστοποίησε με κάθε επισημότητα την προσθήκη του Τσέχου.

Τη… σκυτάλη από τον Βαλτσίκ πήρε ο Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος ανακοινώθηκε από τους πρωταθλητές, λίγες ώρες μετά τον πολύπειρο τερματοφύλακα. Ένα ακόμα όνομα το οποίο διαβάσατε πρώτα στο «10». «Αγκιμπού Καμαρά: Το διαμάντι της Λιλ στο κόκκινο ραντάρ», ήταν χαρακτηριστικά ο τίτλος του ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε την 1η Ιουνίου, ενώ στις 21/6 ενημερωθήκατε από to10.gr ότι ολοκληρώθηκε η μεγάλη «κλοπή» και ο Αφρικανός μέσος θα πρέπει να θεωρείται πλέον ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Ο τελευταίος που ανακοινώθηκε από τους Ερυθρόλευκους ήταν ο Αλγκασίμ Μπα. Στις 19/2 to10.gr σας είχε αποκαλύψει ότι ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα ένα «διαμάντι» από την Αφρική, ενώ λίγο αργότερα υπήρξε νέο ρεπορτάζ που ανέφερε το όνομα του νεαρού άσου. Στις 3/5 διαβάσατε στο «10» ότι ολοκληρώθηκε το deal, ενώ σήμερα η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε και τυπικά την προσθήκη του Αλγκασίμ Μπα. Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αφρικάνικου ποδοσφαίρου, τον οποίο οι πρωταθλητές κατάφεραν να κάνουν δικό τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ