Με Ελ Καντουρί και Κοτάρσκι η αποστολή του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ

Με Ελ Καντουρί και Κοτάρσκι η αποστολή του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ

Με τους Ομάρ Ελ Καντουρί και Ντομινίκ Κοτάρσκι θα αναχωρήσει η αποστολή του ΠΑΟΚ με προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης για το ματς κόντρα στον ΟΦΗ (18/9).

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα κόντρα στο ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» ολοκληρώθηκε με τους Ομάρ Ελ Καντουρί και Ντομινίκ Κοτάρσκι να ταξιδεύουν και αυτοί για το Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο Μαροκινός μέσος εξέτισε την ποινή μίας αγωνιστικής, λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στο ντέρμπι με τον Άρη και είναι στη διάθεση του Λουτσέσκου. Από την άλλη, ο Κροάτης τερματοφύλακας θα βρίσκεται εν τέλη στην αποστολή καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό που είχε αποκομίσει στο ματς της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στη Λαμία.

Σταθερά εκτός των διαθέσιμων επιλογών του Ρουμάνου τεχνικού παραμένει ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ο οποίος συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εμφανίσεων.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Λύρατζης , Κάργας , Ίνγκασον , Κουλιεράκης , Τσαούσης , Βιεϊρίνια , Κούρτιτς , Σβαμπ , Φιλίπε Σοάρες , Ντάντας , Ντόουγκλας , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Κωνσταντέλιας , Α.Ζίβκοβιτς , Νάρεϊ , Μπράντον , Ολιβέιρα .

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ