Οι δύο αποδείξεις για αυτό που έκανε η ΑΕΚ στο Περιστέρι (vid) – Απομονωμένη σε… παραλήρημα η ΠΑΕ

Οι δύο αποδείξεις για αυτό που έκανε η ΑΕΚ στο Περιστέρι (vid) – Απομονωμένη σε… παραλήρημα η ΠΑΕ

Η πιο σκληρή καταδίκη της ΑΕΚ είναι ο… κόσμος της.

Έκανε λοιπόν η ΑΕΚ οριστικά το φετινό… πρωτάθλημα της μεζούρας. Ηθελημένα και δίχως δεύτερες σκέψεις. Επέλεξε να «αρπάξει» τρεις βαθμούς στο δικαστήριο παρά να δοκιμαστεί σε μια έδρα που ως εδώ έχασαν βαθμούς τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο ΠΑΟΚ.

Και το έκανε γνωρίζοντας ότι από χθες το απόγευμα θα γίνει περίγελος στην ποδοσφαιρική κοινωνία της χώρας. Όχι στις ΠΑΕ. Στον απλό φίλαθλο. Και όχι μόνο στον φίλαθλο των άλλων, αλλά και στον δικό της. Τον ίδιο που προσπαθεί τόσο χρόνια να τον πείσει πως… «είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ» για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Διαβάστε επίσης: Φουλ επίθεση του Παναθηναϊκού στην ΑΕΚ: «Ψεύδεται ασυστόλως για να καλύψει ύπουλους τρόπους και να πάρει το ματς»

Τον υποβιβασμό στην Γ΄ εθνική για να χάσουν οι εργαζόμενοι τα χρήματα τους και να φορέσει φέσι 300.000.000 ευρώ το δημόσιο. Τις σχέσεις με την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και την επιβολή μιας παραδιοίκησης στην ΕΠΟ. Τις καταγγελίες ως και την Super League 2 για πρόσωπα που συμμετέχουν ενεργά στο οργανόγραμμα της διατηρώντας… συνεργεία όλων των χρήσεων.

Και όλα όσα συνδέονται στη δεύτερη εποχή του Μελισσανίδη. Μέχρι στον Κώστα Κατσουράνη επιτέθηκαν πριν από μια εβδομάδα επειδή τόλμησε να πει αυτό που είδε όλη η Ελλάδα. Ότι δεν δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι στον Άρη, στην αναμέτρηση της Νέας Φιλαδέλφειας.

Έκανε κάτι παράνομο η ΑΕΚ στο Περιστέρι; Προφανώς όχι με βάση τους κανονισμούς. Όπου και να διαβάσει κανείς στα social media δεν αναφέρει σε παρανομία. Στην ανηθικότητα στέκεται. Σε κάποιον που στον βωμό ενός χάρτινου τρίποντου προτιμά να γίνεται ρεζίλι σε ολόκληρη την Ελλάδα. Αυτά γράφουν στα social media οι φίλαθλοι.

Και μάλιστα οι φίλαθλοι της ΑΕΚ πριν από όλα. Τα όσα συνέβησαν χθες στις επίσημες «σελίδες» της ΠΑΕ στα social media το επιβεβαιώνουν.

Το τι συνέβη στο Περιστέρι χωρά σε δύο εικόνες. Σε αυτό που αποκάλυψε to10.gr «πιάνοντας» σε δράση τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο στη φυσούνα του γηπέδου. Μπούλινγκ στον διαιτητή Μανούχο μπροστά στον κόσμο: «Τελείωσε» του έλεγε και του το έδειχνε και με το χέρι, λίγο πριν ο διαιτητής αποφασίσει την τύχη του αγώνα.

Και βέβαια σε όλα εκείνα που αποκάλυψε με όνομα και επώνυμο ο Γιώργος Σπανός. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ατρόμητος. Ούτε χαρτοπόλεμος, ούτε κομφετί. Απευθείας σε κοινή θέα όσα συζήτησε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στο τηλέφωνο.

«Είχα τηλεφωνική συνομιλία με τον κύριο Μελισσανίδη. Του είπα ελάτε να παίξουμε το παιχνίδι. Μου είπε πως πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι για να πάρει το πρωτάθλημα. Πρέπει να περάσει από το Περιστέρι για να πάρει το πρωτάθλημα. Του είπα πως ξέρω ως ΑΕΚ πρεσβεύεις κάτι άλλο και μία άλλη φιλοσοφία, που έχει δείξει στο παρελθόν. Ο απώτερος σκοπός της ΑΕΚ ήταν να μην παίξει και πίεσαν τον διαιτητή προς αυτή την κατεύθυνση».

Δεν διέψευσε κανείς αυτόν τον διάλογο. Διότι μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο ή λίγο τους πολλούς, δεν μπορείς όμως να τους κοροϊδεύεις όλους για πάντα.

Ότι η ΑΕΚ σε παραλήρημα προσπαθεί ακόμη να κοροϊδέψει τους πάντες πιστώνεται στον λογαριασμό της…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ