Το ενδιαφέρον για πατέρα και γιο Πετράκη και η πιθανή συνύπαρξη στη Σούπερ Λίγκα!

Το ενδιαφέρον για πατέρα και γιο Πετράκη και η πιθανή συνύπαρξη στη Σούπερ Λίγκα!

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα έχει δεχθεί κρούση από τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ για τον γιο του, που βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του Κισσαμικού, ενδιαφέρεται ο Πανιώνιος. Ετοιμοι να γράψουν ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό…

Ο ΠΑΣ Γιάννινα τα τελευταία χρόνια έχει κάνει βήματα προόδου και αυτό οφείλεται εν πολλοίς στον προπονητή του, Γιάννη Πετράκη. Ο Ελληνας τεχνικός βρίσκεται από το 2014 στον πάγκο των Ηπειρωτών και έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα, η οποία παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και συχνά-πυκνά χτυπάει την πόρτα της πρώτης 5άδας.

Το συμβόλαιό του έμπειρου προπονητή με τον ΠΑΣ Γιάννινα λήγει στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου και ήδη έχει δεχθεί πρόταση από άλλη ομάδα της Σούπερ Λίγκας. Οι διοικούντες τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος πρόσφατα «σφράγισε» την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία, έχουν χτυπήσει την πόρτα του Γιάννη Πετράκη και του έχουν μεταφέρει την επιθυμία τους να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Ο 58χρονος τεχνικός δέχεται ασφυκτικό πρέσινγκ από την ομάδα της Ριζούπολης, αλλά και από τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους ανθρώπους του Ηπειρώτικου συλλόγου να επιθυμούν την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Γιάννης Πετράκης πρόσφατα ρωτήθηκε για το μέλλον του, με τον ίδιο να αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Όπως είχε τονίσει χαρακτηριστικά, αυτό που τον ενδιαφέρει τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα και θα κοιτάξει το μέλλον του μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Γιάννης Πετράκης, ωστόσο, δεν είναι ο μοναδικός προπονητής στην οικογένεια! Ο γιος του, Γιώργος, είναι επίσης προπονητής και αυτή την περίοδο βρίσκεται στον πάγκο του Κισσαμικού. Ο 30χρονος τεχνικός έχει βάλει τη σφραγίδα του στην κρητική ομάδα, η οποία είναι μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της στη φετινή Football League. Η πολύ καλή εικόνα του Κισσαμικού οφείλεται στον προπονητή του, για τον οποίο έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες. Μια από αυτές είναι από την Σούπερ Λίγκα. Ο λόγος για τον Πανιώνιο, με τους «κυανέρυθρους» να έχουν πολύ καλή άποψη για τον Γιώργο Πετράκη. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον προπονητή του Κισσαμικού και δεν αποκλείεται η νέα σεζόν να τον βρει στην «Πλατεία».

Αν συμβεί αυτό, ο Γιάννης και ο Γιώργος Πετράκης, θα γράψουν ιστορία! Θα είναι η πρώτη φορά που πατέρας και γιος θα καθίσουν σε πάγκους διαφορετικών ομάδων, που αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία! Εν αναμονή εξελίξεων, λοιπόν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ