Στην αποστολή της Γουινέας ο Καμαρά

Στην αποστολή της Γουινέας ο Καμαρά

Ο μέσος του Ολυμπιακού κλήθηκε από τον προπονητή της Γουινέας, Πολ Πουτ, για την αναμέτρηση με την Ακτή Ελεφαντοστού, για τα προκριματικά του Κόπα Αφρικα.

Το όνειρό του ζει ο Μαντί Καμαρά, με τον Αφρικανό μέσο να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού και να έχει κερδίσει με το σπαθί του μία θέση στη βασική 11άδα της εθνική ομάδα της Γουινέας.

Ο διεθνής άσος των Πειραιωτών κλήθηκε από τον προπονητή της Γουινέας, Πολ Πουτ, για το παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού (18/11), για την 5η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Κόπα Αφρικα. Ο Καμαρά «λάμπει» στον Ολυμπιακό και πλέον αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της εθνικής του ομάδας.

Ο 21χρονος χαφ δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε κάθε παιχνίδι, είτε αγωνίζεται με τα χρώματα του Ολυμπιακού, είτε με το εθνόσημο στο στήθος, και έχει κερδίσει το σεβασμό και την αναγνώριση των προπονητών του, των «ερυθρόλευκων» φιλάθλων, αλλά και των συμπατριωτών του.

Συγκεκριμένα, εκτός από τον Καμαρά στην αποστολή της Γουινέας βρίσκονται ακόμα οι: Γιαταρά, Κεϊτά, Κονέ, Σανκό, Σιντιμπέ, Σόρι Κόντε, Σέκα, Μοχάμεντ Καμαρά, Σίλα, Φόντε Καμαρά, Φαλέτ, Φοφανά, Κεϊτά, Ντιαβαρά, Σισέ, Μαντί Καμαρά, Αλκαλί Μπανγκουρά, Καμανό, Λας Μπανγκουρά, Μπάρι, Τραορέ, Μοχάμεντ Γιαταρά, Κάμπα, Καραμόκο Σισέ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ