Μαρτίνς: «Απελευθερωθήκαμε μετά το πρώτο γκολ, θα παλέψουμε για τον κόσμο μας»

Μαρτίνς: «Απελευθερωθήκαμε μετά το πρώτο γκολ, θα παλέψουμε για τον κόσμο μας»

Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το 4-0 επί του Πανιωνίου στάθηκε στη βελτίωση που επέδειξε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο και αφιέρωσε τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7.

Στα δύο πρόσωπα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στον αγώνα με τον Πανιώνιο στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά τη νίκη των Πειραιωτών με 4-0 για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στις δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι στο πρώτο μέρος δεν ήταν καλοί, αλλά στο δεύτερο ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτασαν σε μία δίκαιη νίκη. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μετά το πρώτο γκολ η ομάδα του απελευθερώθηκε και πέτυχε ακόμα περισσότερα τέρματα.

Παράλληλα, αφιέρωσε τη νίκη στα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7 και επισήμανε ότι οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα για τον κόσμο και θα παλέψουν για να διεκδικήσουν και τους τρεις τίτλους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Είχαμε 2-3 ευκαιρίες, αλλά στην πρώτη λάθος μετάβαση που κάναμε δώσαμε την ευκαιρία στον Πανιώνιο να σκοράρει. Στο πρώτο μέρος δεν καλοί, δεν είχαμε ταχύτητα. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε πάρα πολύ. Βάλαμε το πρώτο γκολ και μετά η ομάδα απελευθερώθηκε και ακολούθησαν και τα υπόλοιπα γκολ. Ηταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Πήραμε δίκαια τη νίκη. Αφιερώνουμε τη νίκη στα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7 και σε όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και για τους τρεις τίτλους», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ