Η εξωτική Λιβαδειά, το «φεύγεις» του Ανιγκό και η επιστροφή του Ρασπεντινό

Η εξωτική Λιβαδειά, το «φεύγεις» του Ανιγκό και η επιστροφή του Ρασπεντινό

To10.gr αποκαλύπτει πώς ο Ζοσέ Ανιγκό έδιωξε τον «δικό του» Φλοριάν Ρασπεντινό το καλοκαίρι, επειδή δεν του άρεσε η Λιβαδειά και γιατί του επέτρεψε να γυρίσει τώρα!

Ο Φλοριάν Ρασπεντινό έχει μία αξιοπρεπή πορεία στο γαλλικό ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν έγινε ο παίκτης που περίμεναν οι φίλοι της Μαρσέιγ, ωστόσο, αγωνιζόμενος σε μικρομεσαίες ομάδες της Γαλλίας κατάφερε να βγάζει το ψωμί του για αρκετά χρόνια.

Τις τελευταίες ημέρες, ο 28χρονος Γάλλος επιθετικός βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα. Προπονείται με τον Λεβαδειακό, μαθαίνει την πόλη της Βιοωτίας, προσαρμόζεται και αυτή τη φορά φαίνεται ότι ήρθε για να μείνει και να παίξει ποδόσφαιρο. Και όχι για να φύγει ξανά, όπως το καλοκαίρι. Αν και η αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι δεν έγιναν έτσι ακριβώς τα πράγματα.

Ο Ρασπεντινό ήρθε στην Ελλάδα τον Αύγουστο, μετά από εισήγηση και επαφές του τεχνικών των Βοιωτών, Ζοσέ Ανιγκό και θα αποτελούσε μία πολύ σημαντική προσθήκη για το ρόστερ του Λεβαδειακού. Μετέβη στην πόλη, ξεκίνησε προπονήσεις, άρχισε να μαθαίνει τον περιβάλλοντα χώρο και γενικώς την καθημερινότητα στην ελληνική επαρχία. Αλλά κάτι δεν του πήγαινε καλά…

Μετά από λίγες ημέρες ο Γάλλος στράικερ άρχισε να παραπονιέται για την πόλη, τον καιρό, τα μαγαζιά, το προπονητικό κέντρο. Γενικώς όλα του έφταιγαν και τίποτε δεν του άρεσε. Τότε, λοιπόν, επενέβη η φοβερή προσωπικότητα που ονομάζεται Ζοσέ Ανιγκό και έληξε το θέμα, μέσα σε λίγα λεπτά.

Οταν ο παίκτης του είπε τους παραπάνω προβληματισμούς, θρυλείται ότι ο Ανιγκό (σ.σ. ο ίδιος τον είχε πάρει στη Μαρσέιγ όταν ήταν τεχνικός διευθυντής της) του είπε πως «εδώ ήρθες για εμένα και όχι για να την πόλη και όλα αυτά που μου λες. Αρα, δεν σέβεσαι εμένα. Φεύγεις». Και κάπως έτσι η μεταγραφή του Γάλλου δεν προχώρησε.

Πώς γύρισε το… χαρτί και ο Ρασπεντινό είναι και πάλι στη Λιβαδειά; Λέγεται ότι ο ίδιος ο Γάλλος επιθετικός πήρε τηλέφωνο τον Ανιγκό, του ζήτησε συγνώμη για ό,τι έγινε το καλοκαίρι και τον ρώτησε εάν υπάρχει ακόμη θέση για τον ίδιο στην ομάδα του. Φυσικά, υπάρχει. Αρκεί ο 28χρονος Γάλλος να μην ενοχληθεί ξανά από τις επικίνδυνες αναθυμιάσεις των σουβλατζίδικων της περιοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ