Μένει στην Μπόκα Τζούνιορς ο Σολδάνο

Μένει στην Μπόκα Τζούνιορς ο Σολδάνο

Η Μπόκα Τζούνιορς ενημέρωσε πως θα κάνει πρόταση επέκτασης δανεισμού του Σολδάνο. Τι θα γίνει με την οψιόν, τι θέλει ο παίκτης.

Ο Φράνκο Σολδάνο βοήθησε την Μπόκα Τζούνιορς να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Αργεντινή. Μπορεί να μην πέτυχε πολλά γκολ, αλλά η παρουσία του ήταν ουσιαστική και σημαντική για την ομάδα του Μπουένος Αϊρες. Και για αυτόν τον λόγο η Μπόκα έκανε ήδη κίνηση για να τον διατηρήσει στο ρόστερ της και μετά τις 30 Ιουνίου, όταν και ολοκληρώνεται ο δανεισμός του.

Οι «Σεϊνέσες», λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο ποδόσφαιρο λόγω κορωνοϊού αποφάσισαν να μην προχωρήσουν τις επαφές για κανονική μεταγραφή του 25χρονου σέντερ φορ. Αλλά επειδή θεωρούν παίκτη-κλειδί τον Σολδάνο, αποφάσισαν να μην τον χάσουν, καταθέτοντας νέα πρόταση μονοετούς επέκτασης του δανεισμού στον Ολυμπιακό. Μια πρόταση που αναμένεται να γίνει δεκτή, καθώς είναι και επιθυμία του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει να αγωνίζεται στους πρωταθλητές Αργεντινής.

Η Μπόκα ενημέρωσε τον Ολυμπιακό για την επιθυμία να διατηρήσει τον ποδοσφαιριστή στις τάξεις της και οι εξελίξεις δεν θα αργήσουν. Με τον Σολδάνο να μένει στο Μπουένος Αϊρες για τουλάχιστον ακόμη έναν χρόνο. Με σκοπό να μονιμοποιήσει την παρουσία του στον σύλλογο.

Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να αναφέρουμε ότι οι εμφανίσεις του επιθετικού του Ολυμπιακού στους πρωταθλητές Αργεντινής προκάλεσαν το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων από το Μεξικό, που δεδομένα μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις των Ερυθρόλευκων (5.000.000 €), ωστόσο σε αυτή τη φάση φαίνεται ότι προκρίνεται η παραμονή του στην Μπόκα. Καθώς είναι σημαντική και η επιθυμία του Σολδάνο να συνεχίσει στην ομάδα που υποστήριζε από παιδί.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να πάρε ένα ποσό ως «ενοίκιο», ενώ θα υπάρξει και αναπροσαρμογή των όων του δανεισμού. Με την Μπόκα να προσπαθεί να «ρίξει» το ύψος της τρέχουσας ρήτρας 5.000.000 €. Κάτι όχι πολύ πιθανό να το δεχθεί η ομάδα του Πειραιά, αλλά που θεωρείται λεπτομέρεια που δεν θα χαλάσει το deal.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σολδάνο έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2023.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ