Ολυμπιακός: Το μυαλό στην Κόμλο, «πετάει» την Πέμπτη για Ουγγαρία

Ολυμπιακός: Το μυαλό στην Κόμλο, «πετάει» την Πέμπτη για Ουγγαρία

Οι Ερυθρόλευκοι ολοκληρώνουν απόψε την εν Ελλάδι προετοιμασία τους και την Πέμπτη θα ταξιδέψουν στην Βουδαπέστη για το ευρωπαϊκό ματς της Παρασκευής με την Κόμλο για το EHF Cup.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν και με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μετά την εύκολη επικράτηση επί του Δούκα, οι Πειραιώτες έχουν στρέψει το βλέμμα τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κόμλο για το EHF Cup. Οι Ερυθρόλευκοι απόψε θα ολοκληρώσουν την εν Ελλάδι προετοιμασία τους και την Πέμπτη θα ταξιδέψουν στην Ουγγαρία για το ματς της Παρασκευής (18:30).

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα συγκεντρωθούν το πρωί στο κλειστό του Ρέντη και θα μεταβούν στο «Ελ. Βενιζέλος», με την πτήση για την Βουδαπέστη να είναι προγραμματισμένη για τις 14:00. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα ταξιδέψουν στην ουγγρική πρωτεύουσα και από εκεί θα συνεχίσουν οδικώς για το Κόλμο, το οποίο απέχει περίπου 2 ώρες από την Βουδαπέστη.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Άγγελος Τσίλης, Γρηγόρης Σανίκης, Πέτρος Κανδύλας, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρος Δελιχρήστος, Νίκος Λιάπης, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Λουίζ Φελίπε Ρέινα, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρης Τζηράς, Στέλιος Ασβεστάς, Νίκος Κρητικός, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Αργύρης Παπαδόπουλος, Μάρκος Τερλέσκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ