Τα «όργια» του MVP Λούκα Ντόντσιτς στο Final 4 (vid)

Τα «όργια» του MVP Λούκα Ντόντσιτς στο Final 4 (vid)

«Τρέλανε» κόσμο και κοσμάκη ο Σλοβένος σούπερ σταρ της Βασίλισσας με τα κατορθώματά του - «Καθάρισε» ΤΣΣΚΑ και Φενέρ και οδήγησε τη Ρεάλ στον τίτλο.

Ο Λούκα Ντόντσιτς οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ και κέρδισε με το σπαθί του τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του Final 4 της Ευρωλίγκας.

Ο Σλοβένος γκαρντ, ο οποίος στα δύο παιχνίδια με ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Φενερμπαχτσέ είχε κατά μέσο όρο 15.5, 3 ασίστ και 17.5 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, σήκωσε στις πλάτες του τη Βασίλισσα και της χάρισε το 10ο ευρωπαϊκό στην ιστορία της.

Μάλιστα, είναι ο νεότερος παίκτης που κερδίζει το συγκεκριμένο βραβείο, με τον σούπερ σταρ της Ρεάλ να γράφει για μία ακόμα φορά με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ της Ευρώπης.

Με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε στο Βελιγράδι ο 19χρονος άσος απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει βγάλει το ευρωπαϊκό μπάσκετ και έχει όλα τα φόντα για να κάνει σπουδαία καριέρα στο ΝΒΑ.

Δείτε σε βίντεο τα κατορθώματα του Λούκα Ντόντσιτς στο Final 4 της Ευρωλίγκας:

https://www.youtube.com/watch?v=qPu69IzhiNg

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ