Λουτσέσκου : «Είστε τρομεροί παίκτες, το έχετε αποδείξει!»

Λουτσέσκου : «Είστε τρομεροί παίκτες, το έχετε αποδείξει!»

Οι ντόπες του Ραζβάν Λουτσέσκου προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ και ο... φόβος του ενόψει Βασιλείας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, τις τελευταίες δύο ημέρες προσπαθεί να «ντοπάρει» τους παίκτες ψυχολογικά για τις αναμετρήσεις με τη Βασιλεία. Ο Ρουμάνος τεχνικός αυτό που προσπαθεί να περάσει μέσα στην ομάδα του είναι πως «τα πάντα περνάνε από τα δικά μας… πόδια». Ξέρει πως αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει και πάρει μια «καθαρή» νίκη τότε στον επαναληπτικό θα έχει το ψυχολογικό αβαντάζ.

«Τώρα όλα μένουν πίσω, τώρα αρχίζει η σεζόν. Μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα φέτος, ακόμη πιο σημαντικά από πέρσι. Είστε τρομεροί παίκτες, το έχετε αποδείξει! Αν το πιστέψετε, θα την περάσουμε την Βασιλεία. Δεν υποτιμούμε τον αντίπαλό μας, τον σεβόμαστε, αλλά το θέμα είναι πως θα είμαστε εμείς. Θέλει πίστη τις δυνατότητές σας και στην πρόκριση, θέλει υπομονή και ψυχραιμία. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας».

Αυτό που φοβάται περισσότερο είναι η αντίδραση που ενδεχομένως να βγάλει η Βασιλεία, μετά και την ήττα από την Σεν Γκάλεν. Το κλίμα στην ελβετική ομάδα δεν είναι το καλύτερο. Από τη μια η αποδυνάμωση της ομάδας και από την άλλη η κόντρα των οργανωμένων με τη διοίκηση της ομάδας έχουν φέρει ένα αρνητικό κλίμα. Στη Βασιλεία, όλοι αναζητούν το τρόπο με τον οποίο θα γυρίσουν το διακόπτη λίγα 24ωρα πριν αναμέτρηση της Τούμπας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ