Ηρακλής : Ανέβηκε στη Football League

Ηρακλής : Ανέβηκε στη Football League

Στις επαγγελματικός κατηγορίες επέστρεψε ο Ηρακλής, μετά τη νίκη του επί του Τηλυκράτη με 2-1.

Σημαντική μέρα για τον Ηρακλή, καθώς κατάφερε να επανέλθει στη Football League, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Ο Γηραιός επικράτησε του Τηλυκράτη Λευκάδας με 2-1, κι έτσι άφησε πίσω του τη Γ’ Εθνική.

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου  συνέχισε το αήττητο σερί της στα μπαράζ με αποτέλεσμα να «κλειδώσει» και μαθηματικά την επιστροφή του στην δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία της χώρας ις μικρές κατηγορίες άρχισε να ξορκίζει ο Ηρακλής!

Οι κυανόλευκοι προηγήθηκαν με γκολ του Παπαδόπουλο στο 48’ ωστόσο στο 74’ ο Καββαδιάς έκανε το 1-1 για τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο μόλις δύο λεπτά αργότερα, ο Τάι έγραψε το 2-1 με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, αποτέλεσμα που έμεινε ως το φινάλε.

Μάλιστα πανηγυρίστηκε έντονα τόσο από τους φίλους της ομάδας που έδωσαν δυναμικό «παρών» όσο και από τους παίκτες και τους ανθρώπους του Ηρακλή.

Εκτός από τον Ηρακλή, την άνοδο του εξασφάλισε και ο ΝΠΣ Βόλου, που επικράτησε 1-0 εκτός έδρας του Απόλλωνα Παραλιμνίου.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Αμπάρης, Καραντασιάδης, Γιαννίτσης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης (84΄ Κουρέλλας), Καζναφέρης, Παναγιωτούδης, Τάι (81΄ Κωστούλας), Παπαδόπουλος  (65΄ Αμαραντίδης), Πτηνόπουλος, Ρόβας (86΄ Ντε Σμεντ).

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Ανδρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Βασίλας, Καταγής Σ., Παναγιωτόπουλος, Ιασωνίδης, Μπουρδούβαλης, Περιστέρης, Φέτσης, Γραμματικόπουλος, Καταγής Γ., Καλογέρης.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής των μπαράζ

1ος όμιλος
Ηρακλής-Τηλυκράτης Λευκάδας 2-1
Απόλλων Παραλιμνίου-ΝΠΣ Βόλος 0-1

1. Ηρακλής 12 (7-1)
2. Βόλος 9 (4-2)
3. Απόλλων Παραλιμνίου 1 (0-3)
4. Τηλυκράτης 2014 1 (1-6)
Η επόμενη αγωνιστική (5η)

Η επόμενη αγωνιστική (5η)

ΑΠΣ Βόλος-Ηρακλής
Απόλλων Παραλιμνίου-Τηλυκράτης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ