Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ 1-2

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ 1-2

Μεγάλο διπλό για τη Λέστερ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-2) με τις «Αλεπούδες» να κλειδώνουν ουσιαστικά την παρουσία τους στην τετράδα και την έξοδο στο Champions League. Πρωταθλήτρια και μαθηματικά η Σίτι.

Άλμα τετράδας για τη Λέστερ που επικράτησε με 2-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ουσιαστικά εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο επόμενο Champions League ενώ… έστεψε και μαθηματικά πρωταθλήτρια τη Σίτι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με δύο πού γρήγορα γκολ καθώς πρώτα οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-1 με τρομερό πλασέ του Τόμας στο 10′ για να έρθει το 1-1 από τον Γκρίνγκουντ με ωραίο διαγώνιο σουτ πέντε λεπτά μετά.

Τίλεμανς και Ιεανάτσο είχαν δύο καλές ευκαιρίες με τον Ντε Χέα να τους λέει «όχι» αλλά ο Σουγιουντσού με δυνατή κεφαλιά στο 67′ νίκησε τον Ισπανό κι έκανε το 1-2. Στο 85ο λεπτό ο Φερνάντες που είχε περάσει ως αλλαγή έκανε ένα καλό σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Τέλες, Μπεϊγί, Τουανζέμπε, Ουίλιαμς, Μάτιτς, Μάτα, Φαν ντε Μπέικ, Γκρίνγουντ (65’ Καβάνι), Ντιαλό (79’ Μπρούνο Φερνάντες, Ελανγκά (66’ Ρασφορντ)

Λέστερ: Σμάιχελ, Καστάιν, Σογιουντσού, Τόμας, Φοφανά, Ολμπράιτον, Τίλεμανς, Εντιντί, Βάρντι (80’ Τσάουντρι), Αγιόθε Πέρεθ (65’ Μάντισον), Ιεανάτσο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ