Επιστρέφει στη βάση του ο ΠΑΟΚ

Επιστρέφει στη βάση του ο ΠΑΟΚ

Το δρόμο της επιστροφής πήρε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αποχαιρέτησε πριν από λίγες ώρες την  Ολλανδία όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Μετά το φιλικό παιχνίδι με την Ολλανδική Ντε Γκαάφσαπ η αποστολή του ΠΑΟΚ πήρε το δρόμο της επιστροφής για την Θεσσαλονίκη. Οι ασπρόμαυροι, που έκαναν για μια ακόμα χρονιά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στην Ολλανδία (Χορστ και Όόστερμπεεκ),

αναχώρησαν για την Γερμανία και συγκεκριμένα την Φρανκφούρτη. Αφού διανυκτερεύσει για μια ημέρα στην γερμανική πόλη θα «πετάξει» αύριο το πρωί με προορισμό την Θεσσαλονίκη.

Στην αποστολή δεν βρίσκονται δύο στελέχη της ομάδας. Ο Ντιέγκο Μπίεσεβαρ που έμεινε στην Ολλανδία καθώς εκεί είναι η οικογένεια του, αλλά και ο Ράζβαν Λουτσέσκου που ταξίδεψε στην Ρουμανία για να βρεθεί κοντά στην οικογένεια του. Ο Ρουμάνος τεχνικός έδωσε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του και την Πέμπτη (19/7) θα επιστρέψουν και πάλι στις προπονήσεις.

Ο ΠΑΟΚ την συγκεκριμένη ημέρα θα μπει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του για τις αναμετρήσεις με τη Βασιλεία με προπονήσεις που θα γίνονται σε Μεσημβρία, αλλά και Τούμπα. Με τις προπονήσεις να γίνονται νωρίς το πρωί ή το απογευματάκι για να αποφύγουν οι ποδοσφαιριστές την έντονη ζέστη που υπάρχει στην πόλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ