Ο ΠΑΟΚ «παγώνει» την ελευθέρας του Πούγγουρα, νέες διαπραγματεύσεις με Παναθηναϊκό

Ο ΠΑΟΚ «παγώνει» την ελευθέρας του Πούγγουρα, νέες διαπραγματεύσεις με Παναθηναϊκό

Πληροφορίες από to10.gr στη Θεσσαλονίκη, αναφέρουν πως η παρουσία... Δώνη στον Παναθηναϊκό έχει φέρει δεύτερες σκέψεις στην οικογένεια Σαββίδη για ελεύθερη μεταγραφή του νεαρού στόπερ. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Σε ένα νέο σήριαλ τύπου… Κάτσε φαίνεται να μπαίνουν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες, αυτή τη φορά για το θέμα του Αχιλλέα Πούγγουρα. Τη στιγμή που όλα έδειχναν πως έχουν μπει στην τελική τους ευθεία και πως ο παίκτης θα πάρει την ελευθέρας του και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό, από τον ΠΑΟΚ άλλαξαν άποψη και από χθες το βράδυ έχουν παγώσει το ζήτημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει to10.gr από τη Θεσσαλονίκη, οι ιθύνοντες του δικεφάλου του Βορά μετέφεραν προς την πλευρά του παίκτη ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει απόφαση να πάρει την ελευθέρας του.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες λένε πως το θέμα έχει να κάνει με τον… Δώνη και πως η παρουσία του στον Παναθηναϊκό είναι εκείνη που κάνουν τον Ιβάν και τον Γιώργο Σαββίδη να μην έχουν δώσει ακόμα το «ok» και φυσικά να θέτουν σε αμφιβολία την κατάληξη της μεταγραφής. Κι αυτό, διότι ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα αποκτούσε τον Πούγγουρα με τη μορφή δανεισμού.

Όπως και να έχει, στον Παναθηναϊκό αυτή τη φορά δεν δείχνουν διατεθειμένοι να περιμένουν για πολύ τον ΠΑΟΚ, όπως συνέβη με τον Κάτσε, τον οποίο είχαν πραγματική ανάγκη. Ο Νίκος Νταμπίζας θα κάνει εκ νέου επαφές σήμερα και θα περιμένει μια οριστική απάντηση από πλευράς ΠΑΟΚ, διαφορετικά θα στρέψει την προσοχή του σε άλλες περιπτώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ