Α1 Γυναικών : Εθνικός – ΝΟ Ρεθύμνου 7-6

Α1 Γυναικών : Εθνικός – ΝΟ Ρεθύμνου 7-6

Ο Εθνικός πανηγύρισε -έστω και δύσκολα- την τέταρτη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες στον Όμιλο της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Η Νιαρχάκου, 39″ πριν από τη λήξη της αναμέτρησης, χάρισε την εντός έδρας νίκη στον Εθνικό κόντρα στον ΝΟ Ρεθύμνου, με 7-6, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της δεύτερης φάση στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

Το παιχνίδι ήταν κλειστό και μετά το πρώτο οκτάλεπτο, ο ΝΟ Ρεθύμνου προηγείτο με 1-0, ο Εθνικός όμως αντέδρασε. Έτσι, με τρία γκολ σε κάθε μια από τις επόμενες δύο περιόδους έφτασε το σκορ στο 6-3. Η ομάδα του Φιτσανάκη δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της λέξη κι ισοφάρισε σε 6-6, στα τελευταία αγωνιστικά λεπτά, αλλά η Νιαρχάκου με το τέταρτο προσωπικό της τέρμα, 39″ πριν από την εκπνοή, «κλείδωσε» τη νίκη για τις γηπεδούχες.

Οκτάλεπτα: 0-1, 3-2, 3-0, 1-3.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Κώστας Βαμβακάρης): Δουρέκα Σ., Καλαργυρού 1, Δουρέκα Α., Βάσιλα 1, Αποστολίδου, Κούβδου, Λογοθέτη, Νιαρχάκου 4, Φραγκιουδάκη, Γκούζουλα, Κοντογιάννη 1, Τζούρκα, Κατσιμπρή, Χατζηκυριακάκη.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη Φ., Σαφέτη 1, Καρυπίδου Μ. 1, Κυριακάκη Κ., Φαρμάκη Μ. 1, Γαβαλα, Συριανόγλου, Στρατιδάκη, Πέττα, Φαρμάκη Ε. 2, Καρυπίδου Η. 1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ