Κάνει… ζέσταμα ο Μάντζιος

Κάνει… ζέσταμα ο Μάντζιος

Ο έμπειρος τεχνικός προετοιμάζεται για τον… πλανήτη Άρη.

Το εξπρές του Άρη θυμίζει οδοντωτό τις τελευταίες αγωνιστικές και τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω. Δεν αναφερόμαστε μόνο στην βαθμολογία αλλά και στον πάγκο της ομάδας…

Οι Θεσσαλονικείς ταξιδεύουν σε Πάτρα, Χανιά, υποδέχονται την τέταρτη και φιλόδοξη Δόξα Δράμας και εν συνεχεία πηγαίνουν στο καυτό Ηράκλειο.

Ο Δημήτρης Σπανός δεν βρίσκεται πλέον στο απυρόβλητο και ήδη έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο να αντικατασταθεί εφόσον κάτι στραβώσει στα επόμενα δυο ματς και η εικόνα της ομάδας δεν είναι αυτή που επιθυμούν οι άνθρωποι της.

Το όνομα που είναι ψηλά στην λίστα των Καρυπίδη και Μυροφορίδη είναι ένας παλιός γνώριμος και έχει πρωταγωνιστήσει πέρσι στο ίδιο ακριβώς σκηνικό με απόλυτη επιτυχία. Αναφερόμαστε βεβαίως στον Άκη Μάντζιο, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής είχε διατελέσει και αρχηγός του Άρη, ενώ πέρσι αντικατέστησε τον Σπανό στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης και οδήγησε την ομάδα στην άνετη άνοδο.

Ξέρει τα κατατόπια της Football League, γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες του Άρη και έχει προσωπική επαφή με τον Μυροφορίδη που συνεργάστηκαν και πέρσι στον Απόλλωνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ