Ευρωλίγκα : Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Ευρωλίγκα : Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού να ξεχωρίζει. Πέμπτη νίκη για τη Φενέρ που πέρασε από τη Μπασκόνια.

Νίκη που τον έφερε στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας πέτυχε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος με εντυπωσιακή ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, επικράτησε του Ολυμπιακού με 93-80 στο ΟΑΚΑ. Στο 4-2 πλέον η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, «έριξε» στο 3-3 (και τη 10 θέση) το συγκρότημα του Ντέιβιντ Μπλατ που έχασε έδαφος.

Λίγο αργότερα, η Φενέρμπαχτσε, με την πολύτιμη συμβολή του Κώστα Σλούκα για μία ακόμη φορά, απέφυγε τη 2η ήττα της στη διοργάνωση. Μετά από ένα ματς-θρίλερ, πέρασε με το οριακό 74-72 από την έδρα της Μπασκόνια, για να εξασφαλίσει την 5η νίκη της και να εδραιωθεί στην 3η θέση πίσω από τις αήττητες ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ.

Από εκεί και πέρα η Μπαρτσελόνα που δείχνει σαφώς καλύτερο πρόσωπο από την περσινή κάκιστη σεζόν, πήρε σημαντική νίκη επί ρωσικού εδάφους απέναντι στη Χίμκι. Ετσι οι Καταλανοί βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 4-2, την ώρα που ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε την ομάδα του να κατρακυλά στο 1-5.

Τέλος, η Ζαλγκίρις Κάουνας, με όπλο την εξαιρετική της άμυνα, πέρασε από την Ποντγκόριτσα με 72-60 επί της Μπουντούτσνοστ. Στο 3-3 το συγκρότημα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στο 0-6 οι Μαυροβούνιοι που παραμένουν η μοναδική ομάδα φέτος χωρίς νίκη στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 8/11

Μπάγερν Μονάχου – Νταρουσάφακα 116-70

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης 66-87

Αρμάνι Μιλάνο – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 85-90

Γκραν Κανάρια – Εφές  90-94

Παρασκευή 9/11

Χίμκι – Μπαρτσελόνα 80-87

Μπουντούτσνοστ – Ζαλγκίρις Κάουνας 60-72

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 93-80

Μπασκόνια – Φενέρμπαχτσε 72-74

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ