Τίμα: «Τα λάθη μας έδωσαν εύκολους πόντους στην Φενέρ»

Τίμα: «Τα λάθη μας έδωσαν εύκολους πόντους στην Φενέρ»

Ο Λετονός άσος τόνισε ότι οι παίκτες της Φενέρ εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη του Ολυμπιακού και βρήκαν εύκολους πόντους.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Φενερμπαχτσέ στην Τουρκία με 90-75 για την 20η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τον Γιάνις Τίμα μετά το τέλος του αγώνα να στέκεται στα πολλά λάθη που έκαναν οι Ερυθρόλευκοι.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, οι παίκτες της Φενέρ εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρον τα λάθη που έκαναν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του και πέτυχαν εύκολους πόντους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Μας πλήγωσαν τα ποσοστά της Φενέρμπαχτσε και τα δικά μας λάθη. Ο αντίπαλος απέκτησε αυτοπεποίθηση από δικά μας λάθη, τα εκμεταλλεύτηκε και βρήκε εύκολα και ανοιχτά σουτ. Αυτοί οι δύο λόγοι είναι οι βασικοί που χάσαμε απόψε».

Για τους Γκριν και Ντίξον: «Ομάδες όπως η Φενέρμπαχτσε και ο Ολυμπιακός δεν έχουν «κακούς» παίκτες. Απόψε ο προπονητής τους έδωσε την ευκαιρία και την άρπαξαν από τα μαλλιά. Σε τέτοιες ομάδες ποτέ δεν κάνει ένας παίκτης τη διαφορά, υπάρχουν 12 παίκτες που ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμοι για να βοηθήσουν. Σήμερα ήταν οι Γκριν και Ντίξον, άλλη φορά θα είναι κάποιος άλλος».

Για την εμφάνισή του: «Προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, να αποδεικνύω κάθε φορά τις ικανότητες μου, να βοηθώ την ομάδα σε άμυνα και επίθεση, σε κάθε κατοχή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ