Ο Προτό, ο Ολυμπιακός και οι (Ελληνες) κορυφαίοι DJs του κόσμου (vid, pics)

Ο Προτό, ο Ολυμπιακός και οι (Ελληνες) κορυφαίοι DJs του κόσμου (vid, pics)

Ο Σίλβιο Προτό αποκάλυψε την ιδιαίτερη σχέση του με τους παγκοσμίου φήμης και ελληνικής καταγωγής DJs Dimitri Vegas & Like Mike και βρέθηκε σε φαντασμαγορική συναυλία τους στην Αμβέρσα!

Ο Σίλβιο Προτό είναι πολύ ιδιαίτερη περίπτωση αθλητή και ανθρώπου. Σημαίνουσα προσωπικότητα για το Βέλγιο, με κοινωνικές δράσεις, πρωταγωνιστής του ποδοσφαιρικού κινήματος της χώρας και γενικώς ένας άνθρωπος ζωντανός, γεμάτος θετική ενέργεια και καμία διάθεση να μένει άπραγος.

Αυτές τις ημέρες ο Βέλγος γκολκίπερ του Ολυμπιακού βρίσκεται στην πατρίδα του, για να περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων με την οικογένειά του και τους φίλους του. Αλλά και για να χαλαρώσει κάνοντας πράγματα που τον ευχαριστούν και τον γεμίζουν. Οπως το να βρεθεί σε συναυλία electric house μουσικής, των Dimitri Vegas & Like Mike (μαζί με τον Hardwell) στην Αμβέρσα.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού, μάλιστα, δεν πήγε απλώς ως θεατής-ακροατής στη συναυλία. Αλλά ως προσκεκλημένος του κορυφαίου μουσικού διδύμου του πλανήτη, που μπορεί να μεγάλωσαν στο Βέλγιο, αλλά είναι ελληνικής καταγωγής! Ο λόγος τα αδέρφια Ντιμιτρί Θηβαίος (Dimitri Vegas) και Μικαέλ Θηβαίος (Like Mike) που αποτελούν μόνιμα τα τελευταία χρόνια μέλος της πρώτης 3άδας του Top 100 DJs, όπως αυτό προκύπτει από το djmag.com (σ.σ. φέτος κατέχουν το Νο2).

Μάλιστα ο 34χρονος γκολκίπερ δεν πήγε με άδεια χέρια. Πήρε δυο φανέλες του Ολυμπιακού, έγραψε στην πλάτη τα ονόματά τους, έβαλε και τους υπόλοιπους παίκτες των Πειραιωτών να τις υπογράψουν και τις δώρισε στους φίλους του. Στη συνέχεια, αφού πήρε θέση στα… επίσημα του χωρητικότητας 23.359 θεατών «Sportpaleis» της Αμβέρσας, απόλαυσε κορυφαίου επιπέδου electro και progressive house ήχους από τους μετρ του είδους παγκοσμίως.

ΙΔΟΥ ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Ο ΠΡΟΤΟ…

https://www.facebook.com/djhardwell/videos/10156144937871694/

ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ…

Amazing evening ! Thanks @dimitrivegasandlikemike for the show.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Silvio proto (@silvio.proto.officiel) στις

KAI MIA EIKONA ΑΠΟ ΤΟ «SPORTPALEIS» ΤΗΣ ΑΜΒΕΡΣΑΣ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ