Jennifer Lopez: Οι φωτό που ανέβασε από το γυμναστήριο χωρίς photoshop, δείχνουν… όλη την αλήθεια

Jennifer Lopez: Οι φωτό που ανέβασε από το γυμναστήριο χωρίς photoshop, δείχνουν… όλη την αλήθεια

Δε φοβάται η Jenny from the block την κατακραυγή του κόσμου!

Στις ΗΠΑ η καραντίνα συνεχίζεται μιας και τα μέτρα λήφθηκαν με μία μικρή καθυστέρηση, γεγονός που οδήγησε στην εξάπλωση του ιού. Σε κάθε περίπτωση, οι άνθρωποι κάνουν τα πάντα προκειμένου να διευκολύνουν τους κρατικούς φορείς, και φυσικά συνεχίζουν την καραντίνα τους, άλλοι με μεγαλύτερη και άλλοι με μικρότερη επιτυχία.

Mε μεγάλη επιτυχία σίγουρα το κάνουν οι stars του Hollywood, οι οποίοι διαθέτουν απίστευτες επαύλεις που θυμίζουν μικρή γειτονιά, και οι οποίοι μάλλον δεν θα πρέπει να παραπονιούνται και πολύ, διότι ουσιαστικά δεν έχουν στερηθεί και τίποτα.

Μία από αυτές είναι και η Jennifer Lopez, η οποία ως γνωστόν είναι φανατική της γυμναστικής και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη σε ό, τι έχει να κάνει με το κορμί και τη διατροφή της, κάτι που ομολογουμένως είναι πασιφανές. Η καραντίνα λοιπόν, είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για όλους τους διάσημους ανά τον κόσμο, να γράψουν τα τραγούδια ή γενικότερα να ασχοληθούν με το αντικείμενό τους, και φυσικά να γυμναστούν.

Κάτι που η Jennifer Lopez κάνει ενταντικά και μάλιστα τολμά να ανεβάζει και φωτογραφίες όπου δείχνουν τη… γυμνή αλήθεια. Χωρίς photoshop, η 50χρονη star ποζάρει και μας δείχνει το κορμί της όπως ακριβώς είναι!

Δες την παρακάτω gallery:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ