Ρεάλ Μ. – Ρόμα 3-0

Ρεάλ Μ. – Ρόμα 3-0

Για τον έβδομο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εύκολα της Ρόμα, ενώ στην Τσεχία η Πλζεν επικράτησε με 2-1 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Στο ντέρμπι του έβδομου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εύκολα με 3-0 της Ρόμα, με τους «τζιαλορόσι» να μην απειλούν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Τα γκολ της «Βασίλισσας» πέτυχαν οι Ίσκο 25′, Μπέιλ 58′ και Μαριάνο 92′. Μπροστά σε ένα κατάμεστο «Μπερναμπέου», οι Μαδριλένοι εξαφάνισαν την Ιταλική ομάδα και θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει κι άλλα γκολ.

Οι «μερένχες» έλεγχαν τον ρυθμό καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα, με το κέντρο της Ρόμα να δυσκολεύεται να ακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων. Τον χορό των γκολ έσυρε ο Ίσκο με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου. Στο 58ο λεπτό ένας Μπέιλ από τα παλιά, σπρίνταρε με ταχύτητα απίστευτη και εκτέλεσε τον Όλσεν κάνοντας το 2-0. Το τελικό 3-0 έκανε ο νεοαποκτηθέντας Μαριάνο με ένα πανέμορφο σουτ, ολοκληρώνοντας το σόου της «Βασίλισσας».

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου Πλζεν και ΤΣΣΚΑ Μόσχας πρόσφεραν έναν αγώνα γεμάτο συγκινήσεις και ανατροπές. Η Πλζεν προηγήθηκε στο σκορ στο 29ο λεπτό με γκολ του Κρμέντσικ, με τον ίδιο παίκτη να κάνει το 2-0 στο 41′. Στο δεύτερο μέρος οι Ρώσοι με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο έφερε τούμπα το ματς και κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία από την έδρα της Πλαζεν. Ο Τσάλοφ στο 49′ έγραψε το 2-1 και μέχρι το 95ο λεπτό που ισοφάρισε με πέναλτι του Νίκολα Βλάσιτς, η ΤΣΣΚΑ είδε τον διαιτητή να της ακυρώνει δύο γκολ.

Τα αποτελέσματα του 7ου ομίλου:

Ρεάλ Μαδρίτης – Ρόμα 3-0
(45’ Ίσκο, 58’ Μπέιλ, 92’ Μαριάνο)

Βικτόρια Πλζεν – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2-2
(29’, 41’ Κρμέτσικ – 49’ Σαλόφ, 95’ Βλάσιτς)

 Η βαθμολογία του 7ου ομίλου:

1. Ρεάλ Μαδρίτης 3 (3-0)

2. Βικτόρια Πλζεν 1 (2-2)

3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1 (2-2)

4. Ρόμα 0 (0-3)

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Τρίτη 2 Οκτωβρίου

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρεάλ Μαδρίτης

Ρόμα – Βικτόρια Πλζεν

 

Τα στιγμιότυπα του Ρεάλ Μ.-Ρόμα 

Τα στιγμιότυπα του Πλζεν-ΤΣΣΚΑ Μ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ