Τα πλάνα του Φαν’τ Σιπ για την Ιταλία

Τα πλάνα του Φαν’τ Σιπ για την Ιταλία

Ο Τζον Φαν'τ Σιπ έκανε μία πρώτη δοκιμή 11άδας για το ματς με την Ιταλία, με τον Κουρμπέλη στόπερ και τους Δώνη-Κουλούρη στην επίθεση.

Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Ιταλίας το ερχόμενο Σάββατο (12/10, 21:45) για τα προκριματικά του Euro 2020 και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Τζον Φαν’τ Σιπ, έχει κάνει ήδη την πρώτη δοκιμή 11άδας.

Ο Ολλανδός τεχνικός σκέφτεται να παρατάξει την Ελλάδα με 4-4-2 και ρόμβο στο κέντρο, με τον Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα τον Μπακάκη, αριστερά τον Σταφυλίδη και στα στόπερ τους Σιόβα, Κουρμπέλη. Στα χαφ σίγουρος είναι ο Μπουχαλάκης, ενώ η άλλη θέση παίζεται ανάμεσα στους Σιώπη, Γαλανόπουλο. Στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής δοκιμάστηκαν οι Μάνταλος και Βρουσάι και στην επίθεση το δίδυμο Κουλούρη-Δώνη.

Αυτές είναι οι πρώτες σκέψεις του Φαν’τ Σιπ, ο οποίος υπενθυμίζεται πως δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Βασίλη Μπάρκα, με τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ να μένει εκτός για περίπου 2 εβδομάδες, ίσως και περισσότερο, εξαιτίας προβλήματος στον αντίχειρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ