Βέροια : Δεύτερη αφαίρεση βαθμών, κοντά στην αποβολή της!

Βέροια : Δεύτερη αφαίρεση βαθμών, κοντά στην αποβολή της!

Ένα βήμα από την αποβολή της από τη Football League βρίσκεται η Βέροια, στην οποία επιβλήθηκε νέα αφαίρεση τριών βαθμών, λόγω οφειλών στον Ρομπέρτο Μπατιόν.

Δυσοίωνα είναι τα πράγματα για το μέλλον της Βέροιας, η οποία βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην αποβολή της από το πρωτάθλημα. Ο λόγος είναι πως η ομάδα της Ημαθίας τιμωρήθηκε για δεύτερη φορά με αφαίρεση τριών βαθμών για χρωστούμενα στον Ρομπέρτο Μπατιόν.

Σε περίπτωση αν υπάρξει και τρίτη αφαίρεση βαθμών, τότε η ομάδα της Βέροιας θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα της Football League.

Αυτή η εξέλιξη ήρθε τη στιγμή που η Βέροια νίκησε με 3-1 τον Παναιγιάλειο την αγωνιστική που μας πέρασε. Πλέον η ομάδα έχει 11 βαθμούς και απέχει 10 ολόκληρους βαθμούς από τη γραμμή της σωτηρίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ. αριθμ. : 77/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που έχει κοινοποιηθεί στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ & στη FOOTBALL LEAGUE και αφού παρήλθε άπρακτη η ημερομηνία προθεσμίας που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ROBERTO MIGUEL BATTION, από την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ αφαιρούνται τρεις ( 3 ) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ