Άρης : Προπόνηση και media day, ενόψει Πανσερραϊκου

Άρης : Προπόνηση και media day, ενόψει Πανσερραϊκου

Με την ψυχολογία σε πολύ καλά επίπεδα μετά και την επιβλητική νίκη στη Σπάρτη ο Αρης προετοιμάζεται για το ματς με την ομάδα των Σερρών. Σόουζα και Πλατέλλας θα μιλήσουν στους δημοσιογράφους την Παρασκευή.

Ο Άρης πέρασε… αέρα από τη Σπάρτη την Τετάρτη (16/5) επικρατώντας με 3-0 και πλέον συγκεντρώνεται στην 33η αγωνιστική και στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της φετινής σεζόν.

Αναφερόμαστε φυσικά στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό τον οποίον ο «Θεός του πολέμου» υποδέχεται την Κυριακή (20/05, 17:00), θέλοντας να προσθέσει μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό τουΗ ομάδα του Δημήτρη Σπανού προπονήθηκε την Πέμπτη (17/5) μία φορά και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς της Σπάρτης, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Την Παρασκευή (18/5), θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).

Τέλος, έγινε γνωστό ότι επίσης αύριο θα πραγματοποιηθεί Media Day ενόψει του αγώνα με την ομάδα των Σερρών. Η Media Day θα γίνει στις 14:00 στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης και στους εκπροσώπους των ΜΜΕ θα μιλήσουν οι Ούγκο Σόουζα και Βαγγέλης Πλατέλλας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ