Ηρακλής: Οι «εκλεκτοί» του Ελευθερόπουλου για το ματς με Καραϊσκάκη

Ηρακλής: Οι «εκλεκτοί» του Ελευθερόπουλου για το ματς με Καραϊσκάκη

Η αποστολή του Γηραιού για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Καραϊσκάκη Άρτας, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστική της Football League.

Με προπόνηση το πρωί του Σαββάτου (8/12) ο Ηρακλής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την Κυριακάτικη (9/12, 15:00) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Καραϊσκάκη Άρτας, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Όπως αναμενόταν ο Σίλβα Κλέιτον δεν βρίσκεται στη διάθεση του Ελληνα τεχνικού, καθώς εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της κυανόλευκης ΠΑΕ: «Αμέσως μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Μίκρας, ο προπονητής του Ηρακλή, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που μετέχουν στην αποστολή για τον αυριανό (9/12) αγώνα της 8ης αγωνιστικής της Football League, με αντίπαλο τον Καραϊσκάκη Άρτας στο Καυτανζόγλειο (15.00).

Σ’ αυτή μετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Δημήτρης Γρηγοριάδης, Παναγιώτης Βοσνιάδης, Χουσείν Μουμίν, Δημήτρης Στάμου, Νίκος Ζιαμπάρης, Χρήστος Κουκόλης, Στράτος Χιντζίδης, Δημήτρης Κουτρομάνος, Κώστας Παναγιωτούδης, Ιμπέρε Λινάρες Ταϊανάν (Τάι), Νίκος Καλτσάς, Γιάννης Πασάς, Μάρκος Ντούνης, Δημήτρης Χασομέρης, Μηνάς Πτηνόπουλος, Εμανουέλ Περόνε, Χρήστος Ρόβας, Κώστας Μενδρινός, Κώστας Καζναφέρης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ