Ανακοίνωσε Καχριμάν και Μουνιόθ ο Ηρακλής

Ανακοίνωσε Καχριμάν και Μουνιόθ ο Ηρακλής

Παίκτες του Ηρακλή και επίσημα είναι ο 34χρονος Σέρβος τερματοφύλακας, Νταμίρ Καχριμάν και ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, Εστέμπαν Μουνιόθ.

Σε δύο μεταγραφές προχώρησε ο Ηρακλής, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 34χρονου Σέρβου τερματοφύλακα, Νταμίρ Καχριμάν και λίγη ώρα αργότερα τον 35χρονο αμυντικό, Εστέμπαν Μουνιόθ.

Ο πρώτος έχει περάσει κατά το παρελθόν από τον Ερυθρό Αστέρα και τις Κόνιασπορ και Βοϊβοντίνα και θα βοηθήσει αρκετά με την εμπειρία του τους κυανόλευκους.

Από την άλλη ο Μουνιόθ, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Βιλανοβένσε, ενώ και οι δύο υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για Καχριμάν:

«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Σέρβου τερματοφύλακα, Damir Kahriman. Ο γεννημένος στο Βελιγράδι στις 19/12/1984 έχει ύψος 1.92 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασία και τέθηκε αμέσως στη διάθεση του Χοσέ Εμάνουελ Ρόκα.

Έχει αγωνιστεί στον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου, SK Tavriya Simferopol, FK Javor-Matis Ivanjica, FK Rad, Konyaspor, FK Zemun, FK Vojvodina Novi Sad.

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία στο νέο σταθμό της καριέρας του».

Και η ανακοίνωση για τον Μουνιόθ:

«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού κεντρικού αμυντικού Esteban Muñoz. Ο γεννημένος στις 27/12/1984 ποδοσφαιριστής, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας και τέθηκε αμέσως στη διάθεση του Χοσέ Εμάνουελ Ρόκα.

Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Villanovense από την οποία αποχώρησε στις 17/1. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε UE LIagostera, Atl. Baleares, CE Constància.

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία στο νέο σταθμό της καριέρας του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ