Τσάβι: «Να έχουμε τον έλεγχο στο ματς με τη Ρεάλ»

Τσάβι: «Να έχουμε τον έλεγχο στο ματς με τη Ρεάλ»

Οι δηλώσεις του Τσάβι, στην συνέντευξη Τύπου, ενόψει του clasico την προσεχή Τετάρτη στις 22:00.

Η Μπαρτσελόνα θα υποδεχθεί τη Ρεάλ Μαδρίτης την Τετάρτη (05/04, 22:00) για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, με τον τεχνικό της καταλανικής ομάδας, Τσάβι, να μιλά στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του clasico.

Μίλησε για τους Γκάβι και Κέσι, ενώ αναφέρθηκε και στις ενδεχόμενες απουσίες των «μπλαουγκράνα».

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη ανάρτηση του Μίτσελ μετά την αποχώρηση του – «Ευχαριστώ τους παίκτες και όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί μου»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, βέβαια παίζουμε με έναν αντίπαλο όπως η Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε, δεν θα είναι εύκολο. Χωρίς τον Ντε Γιόνγκ και τον Πέδρι μπορεί να μην έχουμε την κατοχή όπως θα θέλαμε, αλλά θα προσπαθήσουμε να έχουμε τον έλεγχο και να παίξουμε ένα επιθετικό ποδόσφαιρο».

Για τον Γκάβι ανέφερε: «Είναι πολύ ώριμος για την ηλικία του. Παίζει με πολύ πάθος, αύριο είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να κάνουμε καλά τα πράγματα για να περάσουμε στον τελικό. Δεν διαβάζω τι λένε οι εφημερίδες. Εάν ο πρόεδρος είναι χαρούμενος μαζί μου, δεν με νοιάζει ποιος μου ασκεί κριτική», ανέφερε ο Τσάβι για την κριτική που έχει δεχθεί.

Για τον Κεσί: «Ο Φρανκ Κεσί είναι ένας παίκτης ο οποίος δουλεύει για την ομάδα. Καταλαβαίνει τι θέλω από εκείνον και είναι σημαντικός γιατί έχει επιρροή στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Θα είναι σημαντικός αύριο είμαι σίγουρος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ