Γκρόσο: «Δεν έχω τίποτα εναντίον της Μαρσέιγ και ενάντια στους πραγματικούς φιλάθλους»

Γκρόσο: «Δεν έχω τίποτα εναντίον της Μαρσέιγ και ενάντια στους πραγματικούς φιλάθλους»

Ο Φάμπιο Γκρόσο, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως οι Μασσαλοί δεν τιμωρήθηκαν μετά τα όσα έγιναν στην αναμετρηση Μαρσέιγ-Λιόν.

Η Λιόν φιλοξενήθηκε από την Μαρσέιγ για την 10η αγωνιστική της Ligue 1, μόνο που ο αγώνας δεν ξεκίνησε και αυτό διότι η αποστολή της Λιόν δέχθηκε μια σοκαριστική επίθεση.

Πιο συγκεκριμένα το πούλμαν της αποστολής της Λιόν δέχθηκε επίθεση από οπαδούς της Μαρσέιγ, οι οποίοι πετάξανε πέτρες με μια εξ αυτών να πετυχαίνει στο κεφάλι τον προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας, Φάμπιο Γκρόσο.

Ο Ιταλός τεχνικός, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως οι Μασσαλοί δεν τιμωρήθηκαν μετά τα όσα έγιναν. Θυμίζουμε πως η αναμέτρηση αναβλήθηκε, και θα λάβει κανονικά χώρα με κόσμο στις 6 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα έπρεπε να επιστρέψουμε εκεί. Αλλά είδα ότι αυτό δεν συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Ελπίζω να πάρουν άλλη απόφαση γιατί συνέβη κάτι πολύ σοβαρό. Δεν είναι φυσιολογικό, δεν μπορεί να περάσει ως κάτι φυσιολογικό.

Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να παρθεί μια ισχυρή απόφαση, διαφορετικά θα συμβούν ξανά απαράδεκτα πράγματα και αυτή τη φορά θα είναι πιο σοβαρά, και ίσως το άτομο που του συμβούν να μην μπορέσει να μιλήσει, γιατί μπορεί να μην χτυπήθηκε στο μάτι, αλλά κάπου αλλού πιο σοβαρά.

Δεν έχω τίποτα εναντίον της Μαρσέιγ, ενάντια στους πραγματικούς φιλάθλους της ή ενάντια στην ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο. Ωστόσο, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι θα επιστρέψουμε στο Βελόντρόμ με θωρακισμένο λεωφορείο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ