Μετράει ώρες στην Αργεντινή ο Σαμπάολι!

Μετράει ώρες στην Αργεντινή ο Σαμπάολι!

Στην πόρτα της εξόδου από την Αργεντινή βρίσκεται ο Χόρχε Σαμπάολι, καθώς απομένει μόνο η ανακοίνωση για να αποχωρήσει από την αλμπισελέστε.

Η Αργεντινή ήταν μια από τις απογοητεύσεις του Μουντιάλ της Ρωσίας καθώς αποκλείστηκε στη φάση των «16», ενώ με το ζόρι κατάφερε να περάσει από τους ομίλους.

Φυσικά το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την εικόνα της αλμπισελέστε πήγε στον Χόρχε Σαμπάολι, ο οποίος δεν έφτιαξε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ενώ στη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχασε πλήρως τον έλεγχο τόσο της ομάδας, όσο και των αποδυτηρίων.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής όπως είναι λογικό βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να αποτελέσει κι επίσημα παρελθόν. Ο δικηγόρος του είχε το Σάββατο προχωρημένες επαφές με τους ανθρώπους της αλμπισελέστε για τη λύση του συμβολαίου του.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως αργά το βράδυ οι δύο πλευρές συμφώνησαν για το ποσό της αποζημίωσης, και πλέον το μόνο που απομένει είναι η Αργεντίνικη Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να ανακοινώσει το… διαζύγιο με τον Σαμπάολι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ