Ρούνεϊ: «Περήφανος για τους παίκτες – Ψηλά το κεφάλι Χάρι»

Ρούνεϊ: «Περήφανος για τους παίκτες – Ψηλά το κεφάλι Χάρι»

Ο Γουέιν Ρούνει έστειλε το δικό του μήνυμα μετά τον αποκλεισμό της Αγγλίας από τη Γαλλία στους «8» του Μουντιάλ ενώ αναφέρθηκε και όμορφα λόγια στον Χάρι Κέιν που ισοφάρισε το ρεκόρ του με την εθνική.

Η Αγγλία γνώρισε ακόμα έναν οδυνηρό αποκλεισμό σε προημιτελική φάση Μουντιάλ, με τον Χάρι Κέιν να είναι ο μοιραίος για τα «τρία λιοντάρια» αστοχώντας στο πέναλτι που τα ισοφάριζε τον αγώνα σε 2-2 και πιθανότατα θα τον οδηγούσε σε παράταση.

Μετά το τέλος του ματς, ο παλαίμαχος επιθετικός της εθνικής και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνεϊ, έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στους παίκτες το Γκάρεθ Σαουθγκέιτ και στον Κέιν, ο οποίος ισοφάρισε το ρεκόρ του για τα περισσότερα γκολ με την εθνική.

Διαβάστε επίσης: Αυτοί είναι οι ημιτελικοί του Μουντιάλ

Η ανάρτηση του Ρούνεϊ:

«Είμαι απόλυτα συντετριμένος για τους παίκτες, αλλά περήφανος για τον τρόπο που έπαιξαν σε όλο το τουρνουά, και θα έπρεπε και εκείνοι να είναι περήφανοι. Συγχαρητήρια στον Χάρι Κέιν που ισοφάρισε το ρεκόρ μου, θα είναι μόνος του σύντομα και δε θα μπορούσα να σκεφτώ κάποιον καλύτερο για να με ξεπεράσει. Συνέχισε με το κεφάλι ψηλά Χάρι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ