Έρευνα διεξάγει η FA για τα (πορτο)γαλλικά του Μουρίνιο!

Έρευνα διεξάγει η FA για τα (πορτο)γαλλικά του Μουρίνιο!

Έρευνα ετοιμάζεται να διεξάγει η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για την συμπεριφορά του Ζοσέ Μουρίνιο μετά την αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ κόντρα στην Νιουκάστλ.

Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία είναι έτοιμη να ξεκινήσει έρευνα για τα… (πορτο)γαλλικά του Ζοσέ Μουρίνιο μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Νιουκάστλ το Σάββατο (06/10). Τον πολύπειρο κόουτς των Κόκκινων Διαβόλων απαθανάτισε η κάμερα να αποχωρεί από το Ολντ Τράφορντ ψιθυρίζοντας στα πορτογαλικά.  Εάν ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ αποδειχθεί πως έχει χρησιμοποιήσει «επιθετική, προσβλητική ή καταχρηστική γλώσσα» τότε θα τιμωρηθεί με μία αγωνιστική.

Η θέση του Μουρίνιο στην ομάδα του Μάντσεστερ έχει έντονα αμφισβητηθεί. Το ρεπορτάζ έκανε λόγo και για απόλυση σε ενδεχόμενη ήττα από την Νιουκάστλ το Σάββατο. Μετά τη νίκη επί της ομάδας του Ραφά Μπενίτεθ όμως, ο Μουρίνιο βρήκε ευκαιρία να ξεσπάσει στη συνέντευξη Τυπου χαρακτηρίζοντας τους δημοσιογράφους «σκατόψυχους» ενώ έκανε λόγο και για ανθρωποκυνηγητό εναντίον του.

Όσον αφορά την συμπεριφορά του στον αγώνα ενάντια στις Καρακάξες, ο Πορτογάλος τεχνικός αποχωρώντας από τον πάγκο μετά το τέλος του αγώνα και κατευθυνόμενος προς τ’ αποδυτήρια, κούνησε το δάχτυλό του προς την κάμερα, όμως αυτή τη φορά τη συνδύασε με πολύ άσχημες εκφράσεις, πιθανότατα απευθυνόμενος στους επικριτές του και τους δημοσιογράφους. Σύμφωνα με όσους προσπάθησαν να διαβάσουν τα χείλη του, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως έλεγε «fodas filhos de puta», κάτι που ερμηνεύεται σε «άντε γαμ… πουτα… γιοι»!

https://twitter.com/JackCook95/status/1048662287991672834?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1048662287991672834&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.to10.gr%2Fpodosfero%2Fpremier-league%2F409351%2Fpsithyrize-pout-gii-kata-tin-apochorisi-tou-o-mourinio-vid%2F

https://twitter.com/SkySportsPL/status/1049335036498116609

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ