Κουρτουά: «Με ελκύει η επιστροφή στην Ισπανία»

Κουρτουά: «Με ελκύει η επιστροφή στην Ισπανία»

Όχι χαραμάδα αλλά… πόρτα ολόκληρη άφησε ανοιχτή ο Τιμπό Κουρτουά, όταν ρωτήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή για το ενδεχόμενο επιστροφή του στην Ισπανία! «Το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ισπανία με ελκύει. Η προσωπική και οικογενειακή μου κατάσταση είναι ο κύριος οδηγός της επιθυμίας μου να επιστρέψω και αν αυτό δεν συμβεί τώρα, θα συμβεί σε λίγα χρόνια […]

Όχι χαραμάδα αλλά… πόρτα ολόκληρη άφησε ανοιχτή ο Τιμπό Κουρτουά, όταν ρωτήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή για το ενδεχόμενο επιστροφή του στην Ισπανία!

«Το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ισπανία με ελκύει. Η προσωπική και οικογενειακή μου κατάσταση είναι ο κύριος οδηγός της επιθυμίας μου να επιστρέψω και αν αυτό δεν συμβεί τώρα, θα συμβεί σε λίγα χρόνια από τώρα», ανέφερε αρχικά.

«Τώρα είμαι ήρεμος και χαρούμενος στην Τσέλσι, όταν παίζεις ποδόσφαιρο σε αυτό το επίπεδο πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και σε τίποτα άλλο εκτός γηπέδου», πρόσθεσε ο Βέλγος τερματοφύλακας.

«Δεν θέλω να επικεντρωθώ σε συνομιλίες για συμβόλαια και μετεγγραφές, καθώς θεωρώ ότι αυτό θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στις εμφανίσεις μου», κατέληξε, μιλώντας στο ισπανικό τηλεοπτικό δίκτυο La Sexta.

Ο 25χρονος δίμετρος γκολκίπερ μετακινήθηκε το 2011 στην Τσέλσι από την Γκενκ έναντι 9 εκατομμυρίων ευρώ και την επόμενη τριετία αγωνίστηκε υπό την μορφή δανεισμού στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η οικογένειά του Κουρτουά (η γυναίκα του και τα δύο του παιδιά) διαμένει μόνιμα στη Μαδρίτη, την ώρα που το συμβόλαιό του με την Τσέλσι εκπνέει σε 18 μήνες και η Ρεάλ τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ