ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ευχαριστούμε τον κόσμο για την άψογη συμπεριφορά του»

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ευχαριστούμε τον κόσμο για την άψογη συμπεριφορά του»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, ευχαρίστησε τους οπαδούς της για την άψογη συμπεριφορά που είχαν στο ματς με τον Ατρόμητο, προστατεύοντας την ομάδα.

Για ακόμη μια φορά οι οπαδοί της ΑΕΚ δημιούργησαν μία ζέστη ατμόσφαιρα, στο δεύτερο παιχνίδι της «Ενωσης» στην Αγιά Σοφία, τηρώντας όσα είχαν ζητηθεί από τη ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την καθυστέρηση που υπήρχε στο πρώτο ματς με τον Ιωνικό, λόγω τον καπνογώνων, άμα γινόταν κάτι αντίστοιχο και στο ματς με τον Ατρόμητο, θα υπήρχε ποινή με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

Διαβάστε επίσης: Βαλμπουενά: «Για εμένα ο Ολυμπιακός σημαίνει πολλά»

Έτσι η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε δημόσια από όσους θα βρισκόντουσαν στον αγώνα κόντρα στους Περιστεριώτες, να μην κάνουν χρήση καπνογώνων ώστε να ξεκινήσει κανονικά η αναμέτρηση και να μην υπάρξει η ανάλογη τιμωρία.

Ο κόσμος φυσικά ανταποκρίθηκε και στήριξαν την αγαπημένη τους ομάδα μόνο με τη φωνή τους, προστατεύοντας την ομάδα ενόψει της συνέχειας. Με τη σειρά της η ΠΑΕ μέσω ανακοίνωσης ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την άψογη συμπεριφορά τους και έδωσε το σύνθημα για ματς Κυπέλλου την Πέμπτη 20/10.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αγαπητοί μας φίλαθλοι.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ επιθυμεί να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας που έδωσαν το παρών στην OPAP ARENA για την στήριξη στην ομάδα από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, η οποία συνέβαλλε αποφασιστικά για τη σημαντική νίκη.

Επίσης τους ευχαριστούμε για την συμπεριφορά τους στην κερκίδα στην διάρκεια του αγώνα και για την προστασία στην ομάδα.

Οφείλουμε βέβαια να επισημάνουμε πως ακολουθεί το εντός έδρας ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα την προσεχή Πέμπτη (20/10), στο οποίο οφείλουμε να είμαστε το ίδιο προσεκτικοί ειδικά στο θέμα των καπνογόνων, για να μην αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα με ενδεχόμενη τιμωρία έδρας στη δύσκολη συνέχεια.

Τέλος, η ΠΑΕ ΑΕΚ επισημαίνει σε όλους τους φίλους της ομάδας κατόχους διαρκείας ή απλών εισιτηρίων για τα παιχνίδια που ακολουθούν, πως δωρεάν η είσοδος επιτρέπεται μόνο στα παιδιά που δεν χρειάζονται ξεχωριστή θέση για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, αλλά μπορούν να καθίσουν στην αγκαλιά του γονέα τους.

Τα παιδιά που χρειάζονται ξεχωριστή θέση, δεν γίνεται να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, λόγω της πληρότητας που υπάρχει στην OPAP ARENA.

Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε την Πέμπτη στο Σπίτι Μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ