Το «τρικ» του Μαρτίνεθ και η… αναγέννηση του Μασούρα (vid)

Το «τρικ» του Μαρτίνεθ και η… αναγέννηση του Μασούρα (vid)

Φέτος, σε 12 αναμετρήσεις ο Γιώργος Μασούρας έχει πετύχει τα ίδια γκολ που είχε βάλει πέρσι σε 46 ματς – Ο ρόλος – κλειδί που του δίνει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Γιώργος Μασούρας είναι ένας από τους κομβικούς παίκτες του Ολυμπιακού και η αγωνιστική του άνοδος έχει βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν και με τις σπουδαίες εμφανίσεις που πραγματοποιεί σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει κερδίσει με το… σπαθί του μια θέση στη βασική 11άδα του Ολυμπιακού. Εμφανίσεις που κάνουν τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, με τον Ισπανό προπονητή της πειραϊκής ομάδας να έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη βελτίωση και την αγωνιστική άνοδο του 29χρονου άσου.

Ο Ιβηρας τεχνικός χρησιμοποιεί τον Γιώργο Μασούρα ως δεύτερο επιθετικό πίσω από τον Ελ Κααμπί ή τον Στέφαν Γιόβετιτς, με τον Ελληνα μεσοεπιθετικό να αποδίδει εξαιρετικά σε αυτόν τον ρόλο και σε 12 παιχνίδια στη φετινή σεζόν να έχει ισοφαρίσει ήδη την επιθετική επίδοση που είχε την περσινή σεζόν σε 46 αναμετρήσεις.

Συγκεκριμένα, πέρσι ο Μασούρας είχε παίξει σε 33 παιχνίδια πρωταθλήματος (κανονική διάρκεια και πλέι οφ), 4 αγώνες Κυπέλλου, 7 Europa League (προκριματικά και όμιλο) και 2 παιχνίδια προκριματικών του Champions League, έχοντας 5 γκολ και 4 ασίστ σε 2.335 λεπτά. Φέτος, μέχρι τώρα σε 6 αναμετρήσεις πρωταθλήματος και 5 Europa League (προκριματικά και όμιλο), έχει 5 γκολ σε 704 λεπτά συμμετοχής.

Τα τρία από αυτά είναι στο πρωτάθλημα: 2 στη νίκη με 4-0 επί του Ατρομήτου και ένα στο 4-0 επί της Λαμίας. Είχε σκοράρει επίσης ένα γκολ στα προκριματικά: Στο εκτός έδρας ματς με την Τσουκαρίτσκι (0-3), αλλά και στο πρόσφατο παιχνίδι με την Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία (2-2). Εχει ισοφαρίσει ήδη τον περσινό του απολογισμό και μάλιστα εάν ήταν λίγο πιο τυχερός θα μπορούσε να είχε σκοράρει ακόμα περισσότερα γκολ.

Η καλύτερη συγκομιδή του με τα χρώματα του Ολυμπιακού ήταν τη σεζόν 2020/21 όταν είχε σκοράρει 15 γκολ σε 49 ματς (6 ασίστ). Φέτος, με το εξαιρετικό ξεκίνημα που έχει κάνει σε Ελλάδα και Ευρώπη μπορεί να ξεπεράσει το συγκεκριμένο νούμερο, καθώς έχει ήδη 5 γκολ και βρισκόμαστε μόλις στις αρχές Οκτωβρίου.
Η απόφαση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ να τον χρησιμοποιεί κυρίως ως δεύτερο επιθετικό έχει βοηθήσει τα μέγιστα στην… αναγέννηση του Γιώργου Μασούρα, που δείχνει να αποδίδει καλύτερα πίσω από τον σέντερ φορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ