«Ο Πέδρο Ενρίκε δεν θα μείνει στην Καραμπάγκ»

«Ο Πέδρο Ενρίκε δεν θα μείνει στην Καραμπάγκ»

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, οι Αζέροι αδυνατούν να καλύψουν τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ και ο Βραζιλιάνος θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν με τη φανέλα της Καραμπάγκ αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν ο Πέδρο Ενρίκε, με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να πηγαίνει στους Αζέρους ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Οι άνθρωποι της Καραμπάγκ έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις του 27χρονου άσου, ωστόσο, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό, πολύ δύσκολα θα μπουν σε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ για την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα, τα δημοσιεύματα από το Αζερμπαϊτζάν αναφέρουν ότι η Καραμπάγκ αδυνατεί να καλύψει τα 3 εκατ. ευρώ που ζητάει ο Δικέφαλος για την παραχώρηση του Λατινοαμερικάνου άσου και ως εκ τούτου ο παίκτης θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Βέβαια, όλα θα κριθούν από το εάν η Καραμπάγκ καταφέρει να περάσει στους ομίλους του Champions League, καθώς τότε θα βάλει στα ταμεία της ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, το οποίο θα μπορεί να διαθέσει για μεταγραφές, αλλά και για την απόκτηση του Ενρίκε.

Ο 27χρονος τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε συνολικά σε 28 παιχνίδια, έχοντας 5 γκολ και 3 ασίστ. Υπενθυμίζουμε ότι ο Βραζιλιάνος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ