Ίλιτς: «Δύσκολο ματς, πρέπει να τα δώσουμε όλα στα παιχνίδια που απομένουν»

Ίλιτς: «Δύσκολο ματς, πρέπει να τα δώσουμε όλα στα παιχνίδια που απομένουν»

Ο Σάσα Ίλιτς στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον ΝΠΣ Βόλο τόνισε ότι η ομάδα του έχει κάνει καλή δουλειά, ωστόσο πρέπει να τα δώσει όλα στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Ο Ατρόμητος πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκης με 2-0 επί του ΝΠΣ Βόλου, με τους Περιστεριώτες να συνεχίζουν το αήττητο σερί τους και να χτυπάνε την πόρτα των play-off.

Ο προπονητής του Ατρομήτου, Σάσα Ίλιτς στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση κόντρα στους Βολιώτες τόνισε ότι η ομάδα του πήρε μια δύσκολη νίκη απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο και ανέφερε ότι πρέπει να όλοι να κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια στα επόμενα παιχνίδια προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους.

Διαβάστε επίσης: Ο Ελ Αραμπί μάζεψε τους παίκτες του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια του Ρέντη και είπε την αλήθεια…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάσα Ίλιτς: 

«Μέχρι στιγμής έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά, τα αποτελέσματα είναι πολύ θετικά πρέπει όμως να τα δώσουμε όλα σε κάθε προπόνηση, στους αγώνες που μας μένουν. Πρέπει να δίνουμε σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε προπόνηση τη μάχη μας» τόνισε ο αναμορφωτής του Ατρόμητου, Σάσα Ίλιτς.

Για τον αγώνα, είπε: «Το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί που πήραμε. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες ανάλυσης του αγώνα, ήταν ένα πολύ δύσκολο, ανταγωνιστικό, σκληρό παιχνίδι με έντονες μονομαχίες μέχρι και βαρετό σε ένα σημείο οπότε κρατάμε ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ