Στο Καρπενήσι ο Λεβαδειακός, ξεκινάει το «χτίσιμο» ο Μάντζιος (pics)

Στο Καρπενήσι ο Λεβαδειακός, ξεκινάει το «χτίσιμο» ο Μάντζιος (pics)

Οι Βοιωτοί θα παραμείνουν στο Καρπενήσι μέχρι τις 27 Ιουλίου και θα δώσουν δύο φιλικά με Λάρισα (22/07) και ΠΑΣ Γιάννινα (26/07).

Το «χτίσιμο» του νέου Λεβαδειακού ξεκινάει ο Ακης Μάντζιος, μετά την άφιξη της ομάδας στο Καρπενήσι, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οι Βοιωτοί το επόμενο διάστημα θα δουλέψουν υπό τις οδηγίες του έμπειρου τεχνικού, προκειμένου να παρουσιαστούν έτοιμοι στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της νέας σεζόν.

Την αποστολή που ταξίδεψε στο Καρπενήσι αποτελούν οι: Μπάγιτς Βλάντιμιρ, Επασί Μποκά, Δασκαλάκης Τάσος, Ζωγράφος Ιωάννης, Τσαμπούρης Σάββας, Λεονάρντο, Μουασέ Αντιλέχου,  Ντιόγκο Ζορντάο, Ακιμ Ομο, Λιάγκας Παναγιώτης, Χατζηλάμπρος Ευστάθιος, Καραχάλιος Ζήσης, Μητρόπουλος Παύλος, Καθάριος Νίκος, Βήχος Μάριος, Ζησόπουλος Γιώργος, Νίκας Γιώργος, Σουμπίνιο, Μαρκόφσκι Μάρκο, Σαβαντόγκο Σουλεϊμάνι, Γιακουμάκης Πέτρος, Ιωαννίδης Φώτιος και Μπαστακός Μιχάλης.

Επίσης στην αποστολή εκτός του προπονητή Άκη Μάντζιου και του βοηθού του Γιώργου Χωριανόπουλου βρίσκονται και οι: Λουκάς Λούλος (γυμναστής), Κώστας Τόσκας (προπονητής τερματοφυλάκων), Παναγιώτης Τσιουμπρής (γυμναστής αποκατάστασης), Λουκάς Καραμάνης (φυσιοθεραπευτής), Θανάσης Νικολάου (μασέρ), Γρηγόρης Ιωάννου (μασέρ), Δημήτρης Παπαδάς (φροντιστής).

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι οι Τσαμπούρης, Μητρόπουλος, Σουμπίνιο και Ζησόπουλος θα είναι οι αρχηγοί της ομάδας για τη νέα σεζόν. Ο Λεβαδειακός θα παραμείνει στο Καρπενήσι μέχρι τις 27 Ιουλίου και σε αυτό το διάστημα θα δώσει δύο φιλικά. Ένα με τη Λάρισα στις 22 του μηνός και ένα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 26/07.

Δείτε φωτογραφίες από την αναχώρηση της ομάδας:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ