Πανιώνιος – Παναιτωλικός 1-0

Πανιώνιος – Παναιτωλικός 1-0

Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος από τον «φλύαρο» Παναιτωλικό σε φιλική αναμέτρηση στη Νέα Σμύρνη και επικράτησε με 1-0, χάρη σε γκολ του Γιώργου Μασούρα.

Ο Πανιώνιος έμεινε αήττητος σε ακόμη ένα φιλικό προετοιμασίας, μετρώντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, καθώς κέρδισε με 1-0 τον Παναιτωλικό στο πρώτο φετινό παιχνίδι του στη Νέα Σμύρνη, με γκολ του Μασούρα στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης, έπειτα από σουτ Σπιριντόνοβιτς που απέκρουσε ο Κυριακίδης.

Οι Αγρινιώτες του Τραϊανού Δέλλα είχαν την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά αντιμετώπισαν σοβαρό πρόβλημα στη δημιουργία ευκαιριών. Σταδιακά οι Κυανέρυθροι είδαν την πίεσή τους να αποδίδει, δυσκολεύοντας έτσι την κυκλοφορία της μπάλας των φιλοξενούμενων. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ζοζέ Ανιγκό έχασε κάποιες ευκαιρίες να διπλασιάσει το προβάδισμά της με τους Μασούρα και Κόσιτς, ενώ η μόνη μεγάλη ευκαιρία από πλευράς Παναιτωλικού χάθηκε από τον Πάουλο λίγο πριν συμπληρωθούν 70 λεπτά αγώνα.

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε το παιχνίδι με 3-4-3. Στα γκολπόστ βρέθηκε ο Μανοϊλοβιτς, με τους Ντενταντέο, Σταυρόπουλο και Ντομίνγκες να σχηματίζουν την τριάδα στην άμυνα. Ο Κούρντι βρέθηκε στα δεξιά και ο Κόσιτς  στα αριστερά, με τους Κεϊτά και Οικονομίδη να αγωνίζοντα ι στον άξονα, ενώ στη γραμμή κρούσης τοποθετήθηκαν οι Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς και Ντουρμισάι.

Ο Δέλλας παρέταξε τον Παναιτωλικό με ξανά με 4-1-4-1. Ο Κυριακίδης βρέθηκε κάτω από την εστία, οι Μαρινάκη και Ρότσα στα δύο άκρα της άμυνας και οι Άργκους, Μιχάι στο κέντρο της άμυνας. Ο Έρισκσον μπροστά τους, με τους Μάζουρεκ και Πάουλο ως εσωτερικούς. Στην γραμμή κρούσης βρέθηκαν οι Μπαρμπόσα (δεξιά) και Μανά (αριστερά) ενώ στην κορυφή έπαιξε ο Ντίας.

Πανιώνιος (Ζοζέ Ανιγκό): Μανοΐλοβιτς, Κούρντι (76’ Παπαγεωργίου), Ντομίνγκες (79’ Μίκο), Ντε Ταντέο, Σταυρόπουλος, Κότσιτς (76’ Σαραμαντάς), Κεϊτά (70’ Τσιλούλης), Οικονομίδης (70’ Κόρμπος), Μασούρας (70’ Αλμπεργκ), Σπιριντόνοβιτς (58’ Σεράφ), Ντουρμισάι (70’ Καμαρά).

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης (46’ Γιαννακόπουλος), Μαρινάκης (75’ Μπελεβώνης), Ρότσα (46’ Τσοκάνης), Μιχάι (75’ Χαντάκιας), Ντίας (46’ Βασιλούδης), Αργκους (75’ Γιαννιώτης), Ερικσον (75’ Αγρόδημος), Μάρκος Πάουλο (70’ Νταλακούρας), Γουίλιαν (75’ Παρράς), Μάσουρεκ (46’ Λιάβας), Μανά (70’ Βακράκος).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ