Τσιλιανίδης: «Νιώθουμε πικρία…»

Τσιλιανίδης: «Νιώθουμε πικρία…»

Ο 24χρονος επιθετικός τόνισε ότι οι παίκτες του Αστέρα νιώθουν πικρία, αλλά θα πρέπει να γυρίσουν σελίδα και να κοιτάξουν το επόμενο ματς με τον Απόλλωνα.

Ο Νάτχο στο 92’ «σκότωσε» τον Αστέρα Τρίπολης και χάρισε στον Ολυμπιακό μια υπερπολύτιμη νίκη. Οι Αρκάδες, στάθηκαν πολύ καλά στο γήπεδο και πίστεψαν ότι μπορούν να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας από το Φάληρο, αλλά υπολόγιζαν χωρίς τον Νάτχο. Η ήττα και κυρίως ο τρόπος που ήρθε απογοήτευσε πολύ τους παίκτες του Αστέρα. Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Κοσμά Τσιλιανίδη, ο οποίος τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν μπορούν να χωνέψουν την ήττα και νιώθουν πικρία, αλλά θα πρέπει πλέον να γυρίσουν σελίδα και να κοιτάξουν το επόμενο ματς με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του Αστέρα:

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό: «Δεν μπορούμε να το χωνέψουμε, πικρία νιώθουμε, είναι δύσκολο κόντρα στον Ολυμπιακό, είχαμε ευκαιρίες αλλά έτσι όπως ήρθε το γκολ είναι πολύ πικρό. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα».

Για το γεγονός ότι ο Αστέρας δεν έχει ακόμα βαθμούς, μετά από τρεις αγωνιστικές: «Δεν μας τρομάζει τίποτα, είμαστε αδικημένοι, πρέπει να διεκδικούμε βαθμούς και να πάρουμε αυτό που μας αξίζει».

Για τον ανταγωνισμό με τον Τόνσο: «Ο Τόνσο είναι ποιοτικός παίκτης, θα βοηθήσει, μπορώ να αγωνιστώ, όπου μου το ζητήσει ο προπονητής».

Για το ματς της επόμενης εβδομάδας με τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, ο Απόλλωνας θέλει βαθμούς αλλά εμείς χρειαζόμαστε πιο πολύ τους βαθμούς, είναι πολύ άδικο να βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ