Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε φιλικό με την Κέρκυρα στους Ζωσιμάδες

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε φιλικό με την Κέρκυρα στους Ζωσιμάδες

Ο ΠΑΣ Γιάννινα γνωστοποίησε πως την προσεχή Πέμπτη (11/10, 17:00) θα δώσει φιλική αναμέτρηση με την Κέρκυρα στους Ζωσιμάδες, εκμεταλλευόμενος φυσικά τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με την Κέρκυρα στη διάρκεια της διακοπής λόγω εθνικών ομάδων και συγκεκριμένα το απόγευμα της προσεχούς Πέμπτης (11/10, 17:00), λίγες ώρες αφότου αγωνίστηκε απέναντι στον Ατρόμητο για την 6η αγωνιστική της Super League στο Περιστέρι και ηττήθηκε με 1-0 με γκολ του Ευθύμη Κουλούρη.

Το φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της Football League θα γίνει στους Ζωσιμάδες και φυσικά θα αποτελέσει ευκαιρία τόσο για δοκιμές από τον Γιάννη Πετράκη όσο και για την πλήρη ενσωμάτωση ορισμένων ποδοσφαιριστών στην ομάδα, όπως ο Στέφανος Αθανασιάδης, που εξακολουθεί να δείχνει πως δεν έχει βρει το ρυθμό του.

 

Το παιχνίδι θα έχει γενική είσοδο 5€ και η πώληση των εισιτηρίων θα γίνει μόνο την ημέρα της διεξαγωγής του, στα εκδοτήρια του γηπέδου. Τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύσουν κανονικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ