Κέρκυρα – Ολυμπιακός : «Μας δημιούργησε ψυχολογικό πρόβλημα η ισοφάριση», δήλωσε ο Βοσνιάδης

Κέρκυρα – Ολυμπιακός : «Μας δημιούργησε ψυχολογικό πρόβλημα η ισοφάριση», δήλωσε ο Βοσνιάδης

Ο Αλέκος Βοσνιάδης θεωρεί ότι το γκολ του Σισέ που έφερε την ισοφάριση δημιούργησε σημαντικό ψυχολογικό πρόβλημα στην Κέρκυρα, ενώ στάθηκε και στις χαμένες ευκαιρίες

Ο Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε ότι η ισοφάριση του Ολυμπιακού, στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο και άλλαξε την ψυχολογία της Κέρκυρας.

Παράλληλα, στάθηκε στις πολλές τελικές που έχασε η ομάδα του, ενώ θεωρεί ότι η Κέρκυρα αδικεί τον εαυτό της, καθώς θα μπορούσε να είχε συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε στη Συνέντευξη Τύπου ο Βοσνιάδης:

«Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε καλά για εμάς, προηγηθήκαμε και ενώ ήμασταν μέσα στο παιχνίδι χάσαμε μία μεγάλη φάση με τον Παμλίδη να βρεθούμε με δύο γκολ διαφορά. Είχε το διάστημα του ο Ολυμπιακός στο 16′ εώς το 35′ που έκανε τις φάσεις του. Κλείσαμε το ημίχρονο με το σκορ υπέρ μας. Μιλήσαμε στο ημίχρονο, είπαμε κάποια πράγματα κυρίως να μην βρει ρυθμό ο Ολυμπιακός στο πρώτο τέταρτο. Δυστυχώς ο Ολυμπιακός βρήκε στην πρώτη φάση τέρμα και ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε στην πίεση του Ολυμπιακού. Κάναμε κι εμείς τις δικές μας φάσεις, χάναμε μεγάλες φάσεις, όπως συμβαίνει συνεχώς. Πρέπει να το βελτιώσουμε, να βρούμε λύση. Δεν γίνεται να χάνεις σε κάθε παιχνίδι τόσες τελικές και να μην παίρνεις τα αποτελέσματα που πρέπει. Παρά τις ελλείψεις μας ήμασταν ανταγωνιστικοί, συνεχίζουμε με ηρεμία για το επόμενο παιχνίδι. Ψάχνουμε παντού βαθμούς, πρέπει μέχρι το τέλος του α’ γύρου να έχουμε συγκομιδή. Παιχνίδι με παιχνίδι έχουμε ανταγωνιστική ομάδα που μπορεί να φέρει βαθμούς και εκτός έδρας. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, καλή συνέχεια στον αντίπαλο.

Έπαιξε σημαντικό ρόλο η ισοφάριση;

Μας δημιούργησε πρόβλημα στο ψυχολογικό. Δεν είχαμε την αντίδραση που έπρεπε. Θα ήταν διαφορετικό το ματς αν δεν δεχόμασταν πολύ γρήγορα την ισοφάριση στο β’ μέρος. Μέχρι το 60′ συνήθως σκοράρει ο Ολυμπιακός. Είχαμε πει να προσέξουμε ιδιαίτερα σε αυτό το χρονικό σημείο και δεν έγινε.

Με τόσες τελικές απέναντι στον Ολυμπιακό, τελικά η Κέρκυρα αδικεί τον εαυτό της με την βαθμολογική της θέση;

Έπρεπε να έχουμε παραπάνω βαθμούς. Αυτό που παρουσιάζουμε δεν το έχουμε πάρει σε βαθμούς. Δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό. Πρέπει να βρούμε λύση και να τελειώνουμε τις φάσεις που κάνουμε. Πρέπει να παίρνουμε τις νίκες που δικαιούμαστε. Χάθηκαν παιχνίδια που είχαμε το πάνω χέρι, που δεν κάναμε το απλό. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Το σημαντικότερο είναι η ομάδα να είναι ήρεμη και να βελτιωνόμαστε. Σίγουρα θα βρούμε τις λύσεις μας, έχουμε την εμπιστοσύνη στο ρόστερ μας και θα βρούμε τους βαθμούς.

Δώσατε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής.

Βάθος στο ρόστερ υπάρχει, άσχετα αν έχουμε μπλέξει με λύσεις συμβολαίων, τιμωρίες ή τραυματισμούς. Όσο βάθος και να έχεις στο ρόστερ, όταν παίζεις απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους, θες και τους παίκτες που λείπουν. Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια. Είχαμε τρεις παίκτες σήμερα με μηδέν χρόνο συμμετοχής. Πρώτη φορά έπαιξαν ο Κρητικός, ο Γεωργίου και ο Αναστασίου. Τους εμπιστευόμαστε. Κάθε παιχνίδι τώρα που ακολουθεί είναι δύσκολο. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Και θα διεκδικήσουμε απ’ όλα τα ματς βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ